خانم "عاليا ابراهيم" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اعلام جدايي منطقه برقه را خيانتي بزرگ توصيف كردو گفت: ما با همه اشكال تفرقه در ليبي و تقسيم آن مخالفيم؛ ليبي از وحدت ملي و بافتي واحد بهره مند است و هرچند اين كشور اخيرا شاهد درگيري ها و بحران هايي بود، اما اين اقدام ها به تفرقه و اعلام جدايي برقه و يا طرابلس و جنوب و غيره منجر نخواهد شد.
این فعال سیاسی لیبیایی درباره اقدام مصطفي عبدالجليل رييس مجلس انتقالي به متهم كردن برخي كشورهاي عربي به همدستي در توطئه چيني براي تقسيم ليبي، گفت: مسايل هر كشوري به خود آن كشور ارتباط دارد و ما مردم ليبي با تقسيم ليبي و يا ايجاد تفرقه در آن مخالفيم.
عاليا ابراهيم، شوراي انتقالي را بخشي از عوامل ضعف تصميم گيري در كشور ليبي برشمرد و گفت: اين شورا در مرحله كنوني بايد برخي تصميمات اتخاذ كند كه نخستين آنها اعلام قانون اساسي، برگزاري انتخابات در اولين فرصت ممكن و همچنين ساماندهي به زيرساخت سياسي داخلي در ليبي است.
رهبران قبايل و سياستمداران در بنغازي منطقه برقه در شرق ليبي را منطقه اي فدرال اعلام كردند و احمد زبير شريف سنوسي را به رياست شوراي منطقه تعيين کردند.
مصطفي عبدالجليل رييس شوراي انتقالي، اعلام منطقه فدرال در شرق كشور را آغاز يك توطئه عليه كشور توصيف و برخي كشورهاي عربي را به فتنه انگيزي در ليبي متهم كرده است.
11:00- 07/03