مخالفت شهروندان روسیه با فروش "اس-400" به آنکارا

جمعه 20 مرداد 1396
19:01
مخالفت شهروندان روسیه با فروش نتیجه نظرسنجی های روسیه، ازمخالفت نیمی ازشهروندان این کشور با فروش سامانه دفاع هوایی "اس 400" به ترکیه خبر می دهد.

العالم – روسیه 

نتایج نظرسنجی افکارعمومی، بر مخالفت 48 درصد از شهروندان با این قرارداد سلاح و در مقابل؛ موافقت 25 درصد با آن تاکید دارد، در حالی که 60 درصد از شرکت کنندگان درنظرسنجی نیز اطلاعاتی درباره این قرار داد نداشتند.

نیمی از طرفداران این قرارداد با بیان اینکه "صادرات سلاح، تاثیرات مثبتی بر اقتصاد روسیه و روابط دوجانبه دو دولت دارد"؛ موضع خود را توجیه کردند، در حالی که 15 درصد از مخالفان نسبت به خطرات کاربرد این سلاح  بر ضد خود روسیه هشدار دادند.

این در حالی است که 12 درصد از شهروندان، ترکیه را با توجه به عضویت در پیمان ناتو، دشمن روسیه می دانند.

در عین حال بخش قابل توجهی از شرکت کنندگان در این نظر سنجی (41درصد)؛ روابط کنونی دو دولت را ستوده اند و 36 درصد نیز معتقد بودند این روابط طی سال گذشته شاهد تحولات مثبتی بوده است.

این نظر سنجی با مشارکت 1500 شهروند  از 100 شهر و منطقه برگزار شده است.

 

217

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم