خاکریز حشد شعبی برای تأمین امنیت مناطق مرکزی عراق

خاکریز حشد شعبی برای تأمین امنیت مناطق مرکزی عراق
سه شنبه 24 مرداد 1396 - 03:34

"ابوعلی الکوفی" معاون اجرایی حشد شعبی امروز دوشنبه اعلام کرد: یک خاکریز به طول 300 کیلومتری با هدف جدا کردن مناطق غرب استان الانبار از منطقه فرات اوسط ایجاد می شود که هدف از آن تأمین امنیت جاده بین المللی بغداد – دمشق – عمان است.

العالمبا خبرنگاران

الکوفی افزود: این خاکریز، که عملیات احداث آن، به وسیله 170 دستگاه راهسازی و فعالیت 500 نیروی مهندسی رزمی ادامه دارد مرزی بین شهرهای بالا دست فرات، فرات اوسط و جنوب فرات تا بغداد خواهد بود.

این مسئول عراقی، مدت احداث این خاکریز را 10 روز اعلام کرد و گفت: هدف از احداث آن، تأمین امنیت جاده بین المللی بغداد – دمشق – عمان است که از شهر رمادی عبور می کند و به دو گذرگاه مرزی طریبیل و الولید منتهی می شود.

معاون اجرایی حشد شعبی افزود: امنیت مناطق فرات اوسط، به کنترل بر مناطق بالا دست فرات از جمله، مناطق "عنه"، "راوه" و "عکاشات" بستگی دارد که در امتداد شهر الرقه سوریه قرار دارند.

ابوعلی الکوفی در پایان خاطرنشان کرد: هدف حشد شعبی، قطع مسیرهای داعش در این مناطق و بازگشایی جاده بین المللی به روی غیرنظامیان و همچنین کاروان های نظامی عازم عملیات آزادسازی مناطق غرب استان الانبار است.

خاکریز حشد شعبی برای تأمین امنیت مناطق مرکزی عراق

خاکریز حشد شعبی برای تأمین امنیت مناطق مرکزی عراق

216

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها

loading