فلاحت‌پیشه در مخالفت با اصول کلی و خط مشی کابینه:

دولت در برنامه پیشنهادی گویی به اجبار از برنامه ششم نام برده است/ سهم وزارتخانه‌ها در ایجاد اشتغال مشخص نیست

دولت در برنامه پیشنهادی گویی به اجبار از برنامه ششم نام برده است/ سهم وزارتخانه‌ها در ایجاد اشتغال مشخص نیست
سه شنبه 24 مرداد 1396 - 13:00

نماینده مردم اسلام‌ آباد غرب گفت: انتظار می‌رفت رییس‌جمهور در برنامه پیشنهادی‌اش فکری به حال تحزب، وضعیت بانک‌ها و جلوگیری از رانت‌ها کند.

العالم _ ایران

 حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، صبح امروز سه‌شنبه (24 مردادماه 96) در جریان بررسی صلاحیت وزاری پیشنهادی دولت دوازدهم به عنوان مخالف با اصول کلی و خط مشی کابینه، اظهار داشت: دولت و مجلس باید خود را متعهد به اجرای برنامه کلان کشور کنند.

وی افزود: انتظار می‌رفت رییس‌جمهور در برنامه پیشنهادی‌اش فکری به حال تحزب، وضعیت بانک‌ها و جلوگیری از رانت‌ها کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌ خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: بنده با اکثریت وزرای پیشنهادی موافق هستم اما بحث سر اصل تفکیک قوا و توافق مجلس و دولت برای اجرای تعهدات مشترک و برنامه کلان است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر مجلس و دولت با هم همراه و همکار نشوند همچون گذشته سیل تذکرات و سوالات از وزرا در مجلس را مشاهده خواهیم کرد، گفت: دولت در برنامه پیشنهادی خود انگار به اجبار از برنامه ششم نام برده است.

فلاحت‌پیشه ادامه داد: کشور با مشکل بزرگی همچون ایجاد اشتغال دست و پنجه نرم می‌کند. اشتغال تعهد شرعی و قانونی است که انتظار می‌رود تک تک وزراتخانه‌ها برای آن برنامه داشته باشند و سهم هر وزارتخانه مشخص شود؛ از این رو باید از شعارهایی همچون مبارزه با فساد، ایجاد عدالت، اشتغال و مبارزه با قاچاق پرهیز کرد و وارد فاز عملیاتی شد.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی همچنین عنوان کرد: دولت برنامه خود را مبتنی بر کاهش تصدی‌گری و حرکت به سمت دولت توسعه‌گرا عنوان کرده است.

وی بر همین اساس اضافه کرد: دولت توسعه‌گرا به معنای کاهش دخالت‌های دولت برای توسعه کشور است. حال اینکه دولت‌ها در کشورمان هرگاه در موضوعی دخالت کرده‌اند نتیجه منفی شده است.

فلاحت‌پیشه همچنین یادآور شد: دولت به اسم توسعه‌گرایی دخالت می‌کند و در نهایت عده‌ای برای خود رانت ایجاد کرده که مشکلاتی به وجود می‌آورد، نمونه بارز آن را می‌توان در اجرای اصل 44 و خصوصی سازی دید. اکنون در بانک‌ها دو دسته فراریان بزرگ بانکی و ورشکستگان کوچک وجود دارد.

این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به وجود 104 هزار میلیارد تومان طلب وصول نشده از بانک‌ها، عنوان کرد: در این شرایط فراریان بزرگ بانکی کار خود را انجام می‌دهند و این تنها ورشکستگان کوچک هستند که برای گرفتن دو میلیون تومان وام یا وام ازدواج یا کشاورزی الافند و انگار برنامه روشنی برای آنها وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد:‌ مشکل دیگر وضعیت احزاب در کشور است که هنوز در جمهوری اسلامی زیر پای جناح‌ها له می‌شوند آن هم بدین دلیل است که فضای سیاسی ما روشن نیست؛ لذا لازم است برای این موضوع نیز باید برنامه مشخصی وجود داشته باشد.

فارس

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها