پورابراهیمی در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور خارجه: سفرای ما در خارج از کشور رویکرد اقتصادی ندارند

چهارشنبه 25 مرداد 1396
11:55
پورابراهیمی در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور خارجه: سفرای ما در خارج از کشور رویکرد اقتصادی ندارند رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: تمام سفرای ما در خارج از کشور رویکردشان یا امنیتی است و یا سیاسی و تنها چیزی که بلد نیستند اقتصادی است.

العالم-ایران

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور خارجه، گفت: یکی از مسائل مهمی که در سالهای گذشته در مجلس به صورت جدی پیگیری شده، دیپلماسی اقتصاد است که از دولت های قبل مطرح بوده است.

وی با اشاره به تعیین فرصت سه ماهه برای فعال کردن دیپلماسی اقتصادی در خارج از کشور، ادامه داد: سفارتخانه های ما در حوزه اقتصادی باید با تغییر ساختاری مواجه می شدند، اما در ساختار جدید نیز اشاره ای به آن نشده است. در برنامه ششم بنا بود آنچه را که لازمه این موضوع است ارائه شود اما اتفاق نیافتاد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اساسنامه وزارت امور خارجه باید به منظور نهادینه شدن ادبیات دیپلماسی اقتصادی تغییر پیدا کند، خاطرنشان کرد: اگر پس از آقای ظریف وزیر دیگری آمد که اعتقادی به این ادبیات نداشت، از نظر قانونی باید ملزم به رعایت آن باشد.

وی با بیان اینکه برنامه های آقای ظریف برنامه های خوبی است اما نیاز به تکمیل دارد، گفت: کمیسیون اقتصادی برای تکمیل این برنامه در خدمت وزارت امور خارجه خواهد بود. اگر این ساختار به معنای مفهوم پایه عملیاتی نشود، نمیتوانیم تضمین آینده را برای دیپلماسی اقتصادی بدهیم.

پور ابراهیمی در پایان گفت: تمام سفرای ما در خارج از کشور رویکردشان یا امنیتی است و یا سیاسی و تنها چیزی که بلد نیستند اقتصادی است.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم


یمن در کانون نبرد با هدف درهم‌ شکستن هژمونی و بازآفرینی تاریخ یک ملت


وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم


هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه


بقائی خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه: آقای ماکرون! استاندارد دوگانه قابل دفاع نیست