10 نیروی امنیتی عراقی کشته شدند

چهارشنبه 25 مرداد 1396
16:05
10 نیروی امنیتی عراقی کشته شدند منابع امنیتی استان صلاح الدین عراق  اعلام کردند دست کم 10 نیروی امنیتی روز چهارشنبه در سه حمله تروریست های داعش به پایگاه های نظامی در این استان در شمال عراق کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از تکریت، یک مقام امنیتی که خواست نامش فاش نشود گفت در یکی از این حملات ، شش بمبگذار انتحاری که جلیقه های انفجاری به تن داشتند  قبل از طلوع آفتاب به پایگاه های نظامی در شهر بیجی در 200 کیلومتری بغداد حمله کردند. درگیری های سنگین چند ساعت به طول انجامید.
به گفته این منبع، در این درگیری ها 9 نیروی پلیس و چهار بمبگذار انتحاری کشته شدند. وی افزود درگیری ها به دلیل آنکه پلیس در حال نبرد با دو بمبگذار دیگر در نزدیکی مقر فرماندهی پلیس در این شهر بود، تا ظهر ادامه یافت.
تروریست های داعش ژوئن 2014 بیجی را اشغال کردند اما نیروهای امنیتی عراق این شهر را اواخر سال 2015 آزاد کردند. 
به گفته این منبع، حمله سوم اوایل صبح  به یک پایگاه نظامی نیروهای کرد موسوم به پیشمرگه در منطقه الزرق در نزدیکی شهر طوزخورماتو روی داد که در آن دو نیروی پیشمرگه زخمی و یک تروریست داعش کشته شدند و تروریست دیگر زخمی شد.
 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند