دو کشته در برخورد خودرو ون با عابران پیاده در بارسلون

پنج‌شنبه 26 مرداد 1396
19:53
دو کشته در برخورد خودرو ون با عابران پیاده در بارسلون یک خودرو ون در شهر بارسلون اسپانیا، چندین عابر پیاده برخورد کرد.

العالم - اروپا

به نوشته رویترز، مقامات پلیس اسپانیا روز پنجشنبه اعلام کردند یک دستگاه خودروی ون سفید پس از وارد شدن به پیاده رو در منطقه تاریخی لاس رامبلاس Las Ramblas، در شهر بارسلونا، دهها ساکن منطقه و گردشگر را زیر گرفت و چندین نفر را زخمی کرد.

برخی رسانه ها از کشته شدن دست کم دو نفر در این حادثه خبر داده اند.

در عکسهایی که از این حادثه در تلویزیون دولتی آر تی وی ای منتشر شده، سه نفر دیده می شود که در خیابان روی زمین دراز کشیده اند و نیروهای پلیس و سایرین، مشغول کمک کردن به آنها هستند. تصاویر ویدیویی منتشر شده از این حادثه نیز مردم را در حالی که فریاد می کشند و از محل حادثه می گریزند، نشان می دهد.

به گزارش اسوشیتد پرس از بارسلونا، در پی وقوع این حادثه، نیروهای پلیس اسپانیا این منطقه محبوب و گردشگری را محاصره و رفت و آمد در آن را متوقف کردند. همچنین بر اساس دستور مقامات پلیس، مغازه ها و ایستگاه های مترو و قطار در منطقه تعطیل شده اند.

نیروهای پلیس همچنین از مردم درخواست کرده اند به این منطقه نزدیک نشوند و مزاحمتی برای رفت و آمد خودروهای امداد رسان به وجود نیاورند. یک فروند بالگرد پلیس نیز بر فراز منطقه در حال پرواز است.

لاس رامبلاس خیابانی مملو از دکه ها و مغازه های مختلف است که از مرکز شهر بارسلونا عبور می کند. این خیابان یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری شهر بارسلونا است. عابران پیاده از پیاده روی عریضی که در وسط این خیابان قرار گرفته است عبور می کنند، در حالی که تردد خودروها از دو طرف پیاده رو انجام می شود.

0% ...

آخرین اخبار

هیئت حقوقدانان پاکستان :تلاش می‌کنیم تا پرونده‌ جنایات جنگی آمریکا ثبت جهانی شود+فیلم


چین مسئله فلسطین را بزرگ‌ترین بی‌عدالتی تاریخ معاصر خواند


به مناسبت دومین سالروز شهادت/ سنوار؛ اسطوره جاویدان فلسطین


تأکید پزشکیان بر تعهد ایران به کنوانسیون تنوع زیستی و اهداف جهانی حفاظت از طبیعت


قالیباف: مجیدی در جشنواره بوسان از ایستادگی در برابر تحریم‌ها گفت +فیلم


آمار هولناک وزارت بهداشت یمن از اثرات حملات عربستان سعودی


رویترز :حملات دقیق ایران، نقشه‌های جنگی واشنگتن را نقش بر آب کرد


بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی در نشست وزرای حمل‌ونقل ایران و ازبکستان


قرعه‌کشی مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در لاس‌وگاس انجام شد


تحلیلگر عرب: آمریکا به اهداف خود از جنگ افروزی علیه ایران نرسید