قطر: پذیرفتن حجاج قطری "سیاسی" است  

پنج‌شنبه 26 مرداد 1396
22:31
قطر: پذیرفتن حجاج قطری وزیر امور خارجه قطر تاکید کرد که این کشور از باز شدن مرزهای عربستان و قطر به روی حجاج قطری هر چند با انگیزه های سیاسی، استقبال می کند.

العالم آسیا

"محمد بن عبدالرحمن آل ثانی" پنج شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: با وجودی که اقدام پیشین دولت عربستان مبنی برجلوگیری از ورود حجاج قطری و اجازه کنونی برای حج، اقدامی سیاسی است، ما از این تحول که اقدامی رو به جلو برای رهایی از این محاصره تحمیلی است، استقبال می کنیم.

سلمان بن عبدالعزیز، شاه عربستان روز پنج شنبه اجازه ورود حجاج قطری به عربستان از طریق گذرگاه مرزی سلوی برای ادای مناسک حج صادر کرد.

وی هم چنین با میانجی گری شیخ عبدالله بن علی بن عبدالله بن جاسم آل ثانی، به همه شهروندان قطری که مایل به انجام مناسک حج بودند اجازه داد  بدون داشتن مجوزهای الکترونیکی،وارد عربستان شوند.

شاه عربستان هم چنین دستور داد حجاج قطری از فرودگاه بین المللی ملک فهد الدمام و فرودگاه بین المللی الاحساء در میهمانیش شرکت کنند.

 سلمان از موافقت خود با ارسال هواپیماهای خاص خطوط هوایی عربستان به فرودگاه دوحه با هزینه عربستان برای انتقال حجاج قطری به شهر جده و شرکت در مراسم میهمانی "خادم الحرمین الشریفین"! در حج و عمره خبر داد.

 

217

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم