آزادی مناطقی از اطراف رقه در عملیات ارتش سوریه

جمعه 27 مرداد 1396
08:21
آزادی مناطقی از اطراف رقه در عملیات ارتش سوریه نیروهای ارتش سوریه درادامه پیشروی های خود، موفق به آزادسازی مناطقی جدید از حومه جنوبی رقه در شمال این کشور شدند.

العالمسوریه

به گزارش پایگاه المنار به نقل از ستاد اطلاع رسانی جنگ سوریه، نیروهای ارتش سوریه با همکاری و همراهی نیروهای هم پیمان ضمن اجرای عملیات نظامی درحومه جنوبی الرقه، موفق به آزادسازی کارخانه گاز توینان و میدان های نفتی یا گازی توینان، الاکرم ، غرب الحسین، الغدیرو ایستگاه التوینان از اشغال گروه های مسلح تروریستی شدند.

براساس این گزارش، نیروهای ارتش سوریه درعملیات خود موفق شدند ده ها تن ازتروریست های مسلح را به هلاکت برسانند.

درگزارش یاد شده همچنین آمده است که نیروهای ارتش سوریه ، درعملیات خود ، 15 خودروی مجهز به تیربار تروریست ها را منهدم کردند و یگان های مهندسی ارتش سوریه نیز ، توانستند بمب ها و مواد منفجره کار گذاشته شده در میدان های نفتی یا گازی آزاد شده را خنثی کنند.

طبق اعلام ستاد اطلاع رسانی جنگ سوریه، نیروهای ارتش این کشور همچنین درحال پیشروی به سمت اثریا درحومه شرقی حماه هستند وطی این پیشروی ها، توانستند 13 کیلومتر را در مسیر اثریا – توینان – الکریم و برخی دیگر از ارتفاعات آزاد کنند.

گفته می شود که «أبو محمد الأندونيسی»، «أبو أسامه عياش» و «أبو منذر الجاسم العراقی» از جمله تروریست های مسلحی هستند که طی عملیات یاد شده توسط نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیده اند.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

حملات پهپادی ارتش به محل استقرار جنگنده‌ های پیشرفته آمریکا در اردن


رهبر انصارالله یمن: منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند


افزایش شدید بهای نفت پس از گزافه‌گویی جدید ترامپ


حمله مجدد دشمن به پل B1 در کرج


وزیر خارجه: ایران تسهیلات لازم برای تردد ایمن کشتی‌های غیرمتخاصم در تنگه هرمز را فراهم کرد


غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت ایران و عمان بر عبور و مرور در تنگه هرمز هستیم


نیروی دریایی سپاه: تشدید جنگ، اخراج منطقه‌ای آمریکا را تسریع می‌کند


آملی لاریجانی: ‏آمریکایی‌ها دست و پای باطل نزنند


قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی


واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا