جرقه انقلاب تونس درعربستان تکرار شد

جمعه 19 اسفند 1390
13:28
جرقه انقلاب تونس درعربستان تکرار شد يک سبزي فروش در شمال عربستان سعودي با اقدام به خود سوزي، جرقه انقلاب تونس را در ياد مردم عربستان زنده کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه الوطن عربستان به نقل از پلیس این کشور اعلام کرد، یک سبزی فروش در شهر "عرعر" قصد داشت با خودسوزی، مقابل رهگذران دست به خودکشی بزند.

مردم پس از این حادثه، فورا این عربستانی را نجات دادند.

به گفته شاهدان، این شهروند عربستانی که اخیرا آزاد شده، به دلیل اعتراض به سیاستهای آل‌سعود و اوضاع اقتصادی و معیشتی بازداشت شده بود.

سال گذشته یک سبزی فروش تونسی به نام "محمد البوعزیزی" با خود سوزی، انقلاب این کشور را شعله ور کرد.

از سوی دیگر، درپی کشته شدن یک دختر دانشجو به دست نیروهای رژیم سعودی، شهر "ابها" در عربستان، این شهر پس از دو روز همچنان ناآرام است.

به گفته منابع آگاه، موجی از خشم مردم این شهر و عشایر را فرا گرفته، و سران قبایل این دختر دانشجو خواستار قصاص عاملان قتل وی شده اند.

 

نیروهای سعودی دو روز قبل به تجمع دانشجویان دختر در دانشگاه "ابها" حمله ور شده و بیش از 50 نفر آنها را مجروح کردند.

یکی از این مجروحان به دلیل شدت جراحات جان باخت.

در پی این حادثه خشونت بار، 30 تن از اساتید دانشگاه ابها استعفا کردند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است