ارتش سوریه برارتفاعات شهر حمیمه مسلط شد

شنبه 28 مرداد 1396
01:25
ارتش سوریه برارتفاعات شهر حمیمه مسلط شد نیروهای ارتش سوریه و همپیمانان آنها درادامه عملیات خود در محور" ایستگاه دوم "  بر ارتفاعات شهر حمیمه مسلط شدند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم نیروهای ارتش سوریه با تسلط بر تپه ها و ارتفاعات مجاور و مشرف بر حمیمه در ریف حمص شرقی دهها تن از تروریست های داعش را به هلاکت رساندند.

از سوی دیگر استاندار درعا اعلام کرد که خبرهای مربوط به بازگشایی محور مرزی نصیب صحت ندارد و این مسیر همچنان بسته است.

نیروهای ارتش سوریه روز پنجشنبه هم در ادامه عملیات خود در نبرد با تروریست ها موفق شدند منطقه « طلعه الحروب» درجنوب غرب «حمیمه» در حومه شرقی حمص و برخی دیگر از مناطق نزدیک «ابوفارس» در شمال غرب «حمیمه» را از اشغال گروه های تروریستی آزاد کنند.

نیروهای ارتش سوریه و هم پیمانانشان ، همچنان به عملیات خود در محور «ایستگاه دوم» در حومه شرقی حمص ادامه می دهند و درآزادسازی مناطق جدید، موفق شدند شماری از تروریست های داعش را به هلاکت برسانند و عده ای دیگر را مجروح کنند.

همچنین یگان های مهندسی ارتش سوریه موفق شدند با اجرای عملیات نفوذی به سمت مواضع داعش در منطقه حویجه صکر در جنوب شرق دیرالزور، چندین بمب و مین را در منطقه یاد شده کار بگذارند.

درجریان این عملیات نیز شماری از عناصر مسلح داعش کشته و یا زخمی شدند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است