تنش چین و هند به ایران کشیده شد!

شنبه 28 مرداد 1396
22:24
تنش چین و هند به ایران کشیده شد! تنش بین چین و هند بابت فلات «دوکلم» در هیمالیا موجب شده است که شرکت هواوی، یکی از پانصد شرکت مهم جهان که کالاهای الکترونیکی تولید می‌کند کارمندان هندی خود را از دفاترش در تهران اخراج کند.

العالم _  ایران / سیاسی

به نوشته «آی بی تایمز» این فعل و انفعال در حالی صورت می‌پذیرد که چین و هند بابت منطقه دوکلم تنش دارند و ظاهرا این اختلاف در اخراج چندین کارمند هندی نقش مهمی ایفا کرده است.

شرکت هووای در باره اخراج کارمندان هندی خود در ایران هیچ واکنشی نشان نداده است.

این جریان از زمانی مشخص شد که یک کارمند هندی شاغل در دفتر شرکت هواوی در ایران در روز جشن های استقلال هند در 15 اوت در پیامی توئیتری خطاب به دفتر نخست وزیری هند اعلام کرد که هواوی کارمندان خود با ملیت هندی را از ایران اخراج کرده است.

این فرد با هویت «روهیت» مدعی شد که این اقدام ارتباطی با امور تجاری نداشته و دلیل آن بحران کنونی بابت منطقه دوکلم بوده است.

یک هندی دیگر به نام «ویکرانت سینگ» نیز با پیامی مشابه گفت که به همه کارمندان شاغل در دفاتر هووای در ایران به طور شفاهی اطلاع داده شده ظرف یک روز آنجا را ترک کنند.

برخی منابع پاکستانی این اقدام را به سرقت فن آوری هند از شرکت هواوی ربط دادند.

فارس

چین و هند در آستانه نبرد تمام عیار !

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز