احتمال معرفی سرپرست وزارت علوم در جلسه امروز مجلس

يکشنبه 29 مرداد 1396
10:01
احتمال معرفی سرپرست وزارت علوم در جلسه امروز مجلس برخی گمانه‌‌زنی‌ها حاکی از این است که رئیس‌جمهور در جلسه علنی امروز مجلس، سرپرست وزارت علوم را معرفی می‌کند.

العالم- ایران

پس از اینکه تصمیم دولت مبنی بر معرفی سرپرست برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قطعی شد، گمانه‌زنی‌ها برای معرفی سرپرست این وزارت علوم در رسانه‌ها مطرح شد.

 

قائم‌مقام وزیر علوم نیز طی روز‌‌های گذشته از معرفی سرپرست این وزارتخانه در مجلس طی روز‌های آتی خبر داد.

 

در این میان احتمال معرفی سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت‌ علوم و وحید احمدی معاون پژوهشی این وزارتخانه به عنوان سرپرست وزارت‌ علوم بیش از سایر معاونان این وزارتخانه مطرح است.

 

برخی منابع خبری از احتمال معرفی سرپرست وزارت علوم در صحن علنی امروز مجلس از سوی رئیس‌جمهور خبر می‌دهند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا