ناوشكن آمريكايی با كشتی باری برخورد کرد/10 ملوان آمریکایی مفقود و 5 نفر مجروح شدند

دوشنبه 30 مرداد 1396
06:07
ناوشكن آمريكايی با كشتی باری برخورد کرد/10 ملوان آمریکایی مفقود و 5 نفر مجروح شدند نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد یک ناوشکن این کشور امروز( دوشنبه) با یک کشتی باری در شرق سنگاپور برخورد کرد و به ناوشکن خساراتی وارد آمد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، نیروی دریایی آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد : ناوشکن موشک انداز یو اس اس جان اس مک کین USS John S. McCain روز بیست و یک اوت (امروز دوشنبه) در حال حرکت در شرق تنگه مالاکا و سنگاپور با کشتی باری آلنیک ام سی Alnic MC برخورد کرد. 

این بیانیه افزود : گزارش های اولیه از به بار آمدن خساراتی در ناوشکن آمریکایی حکایت دارند و در همین رابطه عملیات جستجو و امداد آغاز شده است.

فرانس پرس به نقل از منابع امریکایی گزارش کرد که ده ملوان نیروی دریایی آمریکا در حادثه برخورد ناوشکن این کشور با یک کشتی تجاری در آب های سنگاپور ناپدید شده اند.

به گفته نیروی دریایی آمریکا، پنج ملوان دیگر نیز در برخورد این دو کشتی زخمی شده اند.

ساعاتی پیش یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در آب های سنگاپور، با یک کشتی تجاری که مشخصات آن هنوز اعلام نشده است، برخورد کردند.

کشتی باری آلنیک ام سی که با پرچم لیبریا تردد می کند، 183 متر طول دارد و  پنجاه هزار و هفتصد و شصت و هفت تن نفت یا مواد شیمایی حمل می کند.

نیروی دریایی آمریکا هفته گذشته هم اعلام کرد که دو مامور ارشد و یک ملوان ارشد یک ناو جنگی خود را که بعد از برخورد با یک کشتی باری فیلیپینی در سواحل ژاپن در ماه ژوئن تقریبا غرق شد برکنار کرده است.
هفت ملوان آمریکایی در آن برخورد کشته شدند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند