ناو جنگی آمریکا بعد از ۷۲ سال پیدا شد

سه شنبه 31 مرداد 1396
02:16
ناو جنگی آمریکا بعد از ۷۲ سال پیدا شد ناو جنگی یواس‌اس ایندیاناپولیس ۷۲ سال پس از آن که در جنگ جهانی دوم توسط یک زیردریایی ژاپنی غرق شد، در اقیانوس آرام پیدا شد.

العالم - گوناگون

این رزم‌ناو پس از انجام ماموریت سری خود، هنگام بازگشت هدف قرار گرفت و نابود شد.ماموریت سری این ناو تحویل قطعات بمب اتمی بود که بعدا درهیروشیمای ژاپن استفاده شد.

این ناو جنگی در عمق تقریبا ۶ کیلومتری پیدا شده است.ناو جنگی یواس‌اس ایندیاناپولیس در ۳۰ ژوئیه ۱۹۴۵ در مکانی در دریای فیلیپین بین جزایر گوام و لیته هدف یک زیر دریایی ژاپنی قرار گرفت.

تیم تحقیقاتی پس از بررسی علائم روی بدنه دریافتند که متعلق به ناو جنگی یواس اس ایندیانا پولیس است.غرق شدن این ناو باعث وقوع یکی از پرتلفات ترین سوانح دریایی در تاریخ نیروی دریایی آمریکا شد.

تیم تحقیقاتی پس از بررسی علائم روی بدنه دریافتند که متعلق به ناو جنگی یواس اس ایندیانا پولیس است 

از ۱۱۹۶ خدمه این ناو، تنها حدود ۳۰۰ نفر نجات پیدا کردند.در زمان غرق شدن هیچ پیام اضطراری از این ناو دریافت نشد.غرق شدن سریع این ناو تنها در ۱۲ دقیقه و دریافت نشدن هیچ گونه پیام اضطراری باعث شد که موقعیت این کشتی جنگی مدت‌های مدیدی یک رمز و راز باشد.

ناو جنگی یو اس‌اس ایندیاناپولیس به خاطر ماموریت سری آخرش شناخته شده است که در ان قطعات بمب اتمی آمریکا را به پایگاهی درجزیره تینیان در اقیانوس آرام تحویل داد.

این ناو جنگی چهار روز پس از انجام ماموریتش در راه بازگشت غرق شد؛ یعنی کمتر از یک هفته قبل از انفجار بمب اتمی هیروشیما.تیم تحقیقاتی در بیانیه‌ای گفته است که بقایای این ناو درمالکیت نیروی دریایی آمریکا قرار می‌گیرد.

گفته شده که ۲۲ نفر از خدمه این ناو جنگی هنوز زنده هستند.یکی از سخنگویان این خدمه گفته که آنها مدت‌های طولانی در انتظار روزی بودند که کشتی پیدا شود. 

 

منبع : parsine

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس