خبر فوری:

هلاکت مسئول جذب عناصر داعش در تلعفر

سه شنبه 31 مرداد 1396
11:55
هلاکت مسئول جذب عناصر داعش در تلعفر منابع اطلاعاتی از داخل شهر تلعفر در غرب استان نینوا اعلام کردند مسئول جذب نیروی گروه تروریستی داعش در این شهر، بر اثر بمباران یک مقر تروریست ها در مرکز شهر کشته شد.

العالم – عراق

منابع مذکور به پایگاه عراقی سومریه نیوز گزارش دادند: هواپیماهای نیروی هوایی عراق براساس اطلاعات دقیق دریافتی، توانست "ابوقتاده العفری" مسئول جذب عناصر جدید داعش را در هنگام حضور در یکی از مقرهای تروریست ها در مرکز تلعفر هدف قرار داده و به همراه چهار تن از همراهانش به هلاکت برسانند.

این منابع خاطرنشان کردند: همزمان با آغاز عملیات آزادسازی شهر تلعفر و پیشروی سریع نیروهای عراقی، گروه تروریستی داعش، برای جلوگیری از هدف قرار گرفتن مجدد مقرهای اصلی اش، نیروهایش را به حالت آماده باش درآورده است. این در حالی است که اتاق فرماندهی عملیات مشترک، اعلام کرده است بیش از 10 روستا، در اولین روز از این عملیات آزاد شده اند.

با آغاز عملیات آزادسازی شهر تلعفر با شرکت نیروهای ضد تروریسم، ارتش، پلیس فدرال و حشد شعبی، عناصر گروه تروریستی داعش، روحیه خود را از دست داده و کاملا فرو پاشیده اند.

این عملیات بامداد یکشنبه با فرمان حیدرالعبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آغاز شد.

216

0% ...

آخرین اخبار

پایان هژمونی آمریکا در خاورمیانه؛ چه کسانی خلأ قدرت را پر می‌کنند؟


شاهکار کمانداران ریکرو در ناگویا؛ تیم ایران با شکست ژاپن به نیمه‌نهایی صعود کرد


سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما


نماهنگ | برادرم؛ عزیزم؛ مایه فخرم


نماهنگ | سرود نصر


روح و راه نصرالله


سید مقاومت؛ صدایی که هرگز خاموش نمیشود