آخرین جزئیات اختلاس ۴۷ میلیاردی از بانک رفاه

چهارشنبه 1 شهريور 1396
13:02
آخرین جزئیات اختلاس ۴۷ میلیاردی از بانک رفاه رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی در تشریح آخرین جزئیات اختلاس ۴۷ میلیاردی از بانک رفاه استان خراسان شمالی گفت: به دستور بازپرس پرونده دومین متهم بازداشت شد.

العالم - ایران / اجتماعی

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی آخرین جزئیات اختلاس ۴۷ میلیاردی از بانک رفاه استان خراسان شمالی را تشریح کرد و گفت: دومین متهم این پرونده به دستور بازپرس بازداشت شده است.

وی با اعلام اینکه متهمان با استفاده از رمز‌های جعلی اقدام به جابجایی وجه از حساب‌های بین بانکی می‌کردند، افزود: تاکنون مبلغ ۴۷ میلیارد ریال از حساب‌های بین بانکی برداشت شده و احتمال افزایش مبلغ اختلاس نیز وجود دارد.

این مقام قضایی در ادامه عنوان کرد: این فرد با استفاده از زمان لازم برای جابجایی پول‌ها به انتقال وجوه به حساب شخصی خود اقدام می‌کرده و این چرخه درجریان بوده است تا اینکه بازرسی بانک با ورود به حساب‌ها متوجه ناهماهنگی بین حساب‌ها و کسر موجودی می‌شود.

قدرتی اضافه کرد: با اطلاع موضوع به رئیس شعبه پرونده‌ای دراین خصوص در دادسرا تشکیل و با دستور دادستان کارمند متخلف بازداشت شد.

وی افزود: طبق تحقیقات بعمل آمده و بازرسی‌های انجام شده شب گذشته به دستور بازپرس پرونده یکی دیگر از همدستان متهم دستگیر شده است.

رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی ادامه داد: به دستور دادستان در اقدامی پیشگیرانه تا کنون بیش از ۸ میلیارد تومان ازاموال منقول وغیرمنقول متهم ضبط شده است.

میزان

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان