ساخت روباتِ راهب در ژاپن! + عکس

پنج‌شنبه 2 شهريور 1396
03:48
ساخت روباتِ راهب در ژاپن! + عکس ژاپن یک روبات ساخته است که در معبدها به بودائیان در خواندن دعا برای مردگان کمک می کند!

العالم - گوناگون

شرکت ژاپنی نیسی اِکو چهارشنبه اعلام کرد که یک روباتِ راهب به منظور خواندن دعا برای مردگان در معبد طراحی و تولید کرده است. 

روباتِ راهب پِپِر نامیده می شود و در بزرگترین نمایشگاه "مردگان و قبرستان ها" که در ژاپن برگزار شده است، لباس راهب ها را پوشید و می تواند به همراه بودائیان برای مردگان دعا بخواند.

میچیو اینامورا مشاور اجرائی شرکت نیسی اکو گفت: مراسمات دینی روز به روز در جامعه به فراموشی سپرده می شود و مقدار کمک های مردمی کاهش یافته است و تعداد افرادی که به معبدها می آیند، کم شده است و روباتِ راهب در این اوضاع و شرایط می تواند مراسم دینی را به جای بیاورد.  

اینامورا گفت: یک راهب معمولی به منظور خواندن دعا برای یک مرده 2194 دلار دریافت می کند ولی روباتِ راهب ارزان است و با خواندن دعا برای یک مرده فقط 457 دلار دریافت می کند!

214

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک