خبر فوری:

درخواست تحریک‌آمیز امارات از عبدالله صالح

درخواست تحریک‌آمیز امارات از عبدالله صالح
چهارشنبه 1 شهريور 1396 - 23:22

وزیر مشاور در امور خارجه امارات، از علی عبدالله صالح رییس جمهور پیشین یمن خواست تا در تجمع حزب کنگره ملی جانبداری خود از ائتلاف سعودی را اعلام کند.

العالم ـ آسیا

 انور قرقاش در تویتر نوشت: کنگره ملی یمن فردا در میدان السبعین در صنعا در برابر یک آزمایش تاریخی قرار دارد تا تصمیمی مبنی بر دوری از سرکشی و تمرد اتخاذ کند و تصمیمش برای آینده یمن باشد.

وی پیش از این با استقبال از سخنرانی اخیر عبدالله صالح، اشاره کرد که این سخنرانی فرصتی برای سازش سیاسی در یمن است که شامل حذف حوثی ها (انصار الله) می شود.

انور قرقاش روز دوشنبه گذشته توئیت هایی نوشت که پایگاه خبری "المراسل نت" آنها را پیگیری کرد. وی در یکی از توئیت های خود مدعی شده است: "سخنرانی اخیر صالح در ظاهر به معنای اختلاف با شریکش حوثی بر سر قدرت در مناطق کودتاست و شاید این سخنان فرصتی برای شکست جمود سیاسی باشد که حاصل عنادورزی حوثی هاست.

قرقاش در توئیت دیگری افزود: "فرایند سیاسی همچنان اصل و اساس حل بحران یمن باقی می ماند. توافقی که تمام یمنی ها را گردهم آورد و مانع دخالت ایران شود و مسائل تروریستی و آینده جنوب و ماهیت حکومت را بررسی کند".

210

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در سوریه به شهادت رسید/ خاطره حسام زیدان از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان + فیلم


شهرک نبی شیث: دژ استوار مقاومت وسندی بر شکست رژیم صهیونیستی +فیلم


مقابله پدافند هوایی کویت با اهداف موشکی و پهپادی


کشته شدن نظامی زن صهیونیست در حمله پهپادی حزب ‌الله