رانندۀ فلسطینی، 10 هزار دلار دشمن را برگرداند!

پنج‌شنبه 2 شهريور 1396
00:21
رانندۀ فلسطینی، 10 هزار دلار دشمن را برگرداند!

راننده جوان فلسطینی، بسته دلارهای یک صهیونیست تندرو را که در اتوبوسش جا مانده بود، به او بازگرداند.

العالم – فلسطین اشغالی

پلیس رژیم اشغالگر روز چهارشنبه اعلام کرد، یک راننده اتوبوس فلسطینی 10 هزار دلار پول یک یهودی تندرو را که در اتوبوس این فلسطینی گم کرده بود، به وی باز گرداند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، لوبا سامری، سخنگوی پلیس شرق بیت المقدس اشغالی اعلام کرد پلیس تل آویو 10 هزار دلار پول را که یک مسافر یهودی تندرو در اتوبوس یک راننده عرب بومی بیت حنینا فراموش کرده بود، دریافت کرد.

پلیس اعلام کرد این پول به یکی از ساکنان بنی براک، (منطقه ای در نزدیکی تل آویو که در آنجا اکثریت بالایی از تندروها زندگی می کنند)، تعلق داشت.

رمضان جمجوم، راننده اتوبوس فلسطینی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه تصریح کرد پول در پاکتی که از ساک یکی از مسافران افتاده بود، قرار داشت.

وی گفت: من به او هشدار دادم اما او نشنید زیرا با تلفن صحبت می کرد. من بعدا شرکتی را که برای آن کار می کنم مطلع و پول را به آن تحویل دادم.

این راننده فلسطینی 35 ساله افزود: این پول مرا وسوسه نکرد، این وظیفه اخلاقی و دینی من بود و بر اساس ایمان خود به خدا و محترم داشتن کارم باید آن را باز می گرداندم.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود