قطر تعیین کرد ... شروط و محل مذاکره با عربستان و شرکایش

پنج‌شنبه 2 شهريور 1396
14:10
قطر تعیین کرد ... شروط و محل مذاکره با عربستان و شرکایش وزیر دفاع قطر گفت دوحه از گفتگو در تمامی زمینه ها استقبال می کند و بارها آمادگی خود را برای گفتگو به شرط احترام به حاکمیت قطر اعلام کرده است.

العالم - جهان اسلام

بر اساس گزارش روسیا الیوم، «خالد العطیه» وزیر دفاع قطر خواستار عذرخواهی کشورهای عربی تحریم کننده دوحه  شد.

وی در سخنانی تصریح کرد: راه حل مشخص است. از کشورهای تحریم کننده می خواهیم که به دلیل هک خبرگزاری رسمی قطر و نسبت دادن برخی سخنان به امیر قطر، از دوحه عذرخواهی , محاصره قطر را لغو کنند. در این صورت دوحه آماده است در کشور کویت با آن ها مذاکره کند.

وی در ادامه تاکید کرد: دوحه از گفتگو در تمامی زمینه ها استقبال می کند و بارها آمادگی خود را برای گفتگو به شرط احترام به حاکمیت قطر اعلام کرده است. دوحه همچنین از تلاش های کویت برای حل بحران نیز حمایت می کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات