آیت‌الله جنتی در جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان:

دولت بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست

پنج‌شنبه 2 شهريور 1396
14:07
 دولت بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دولت فارغ از مسائل سیاسی و حزبی به کار و تلاش بپردازد، گفت: دولت بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست.

العالم-ایران / سیاسی

دوازهمین جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز پنجشنبه (دوم شهریورماه) در تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آیت الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، بر استفاده برکات معنوی این ماه شریف به ویژه اعمال روز عرفه تأکید کرد.

وی  با اشاره به جایگاه شهید و شهادت در اسلام به شهادت شهید مدافع حرم اهل بیت(ع)؛ شهید حججی پرداخت و تصریح کرد: « شهادت این جوان مخلص آثار و برکات فراوانی داشت و بار دیگر جامعه ما را به رایحه جهاد فی سبیل الله و شهادت در خدا عطرآگین نمود و در بین همه اقشار مردم شور و حرارتی وصف ناشدنی ایجاد کرد و من مطمئنم این شور و حال معنوی و تجلیل از خانواده آن شهید از سوی مردم تا چهلم او در کشور ما جریان خواهد داشت. انشاءالله به زودی شاهد باشیم انتقام خون این شهید عزیز از داعش گرفته شود. بی شک این شهید بزرگوار و خانواده محترم او از اخلاص بالایی برخوردار بوده اند که خداوند این چنین آنان را نزد همه مردم عزیز نموده است».

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود:«به لطف خدا امروز پس از گذشت حدود 40 سال از انقلاب اسلامی، شاهدیم که روحیه ایثار گری و شهادت طلبی در بین جوانان ما موج می‌زند به نحوی که برای حضور در جبهه‌های سوریه و عراق و نبرد با داعش و گروههای تکفیری از یکدیگر سبقت می‌گیرند و بحمدلله این روزها طبق اخباری که می‌رسد این دو کشور اسلامی از لوث وجود گروههای تکفیری و داعشی دارد تطهیر می شود. من به جوانان عزیز توصیه می‌کنم شهید حججی و دیگر شهیدان مدافع حرم را الگوی خود قرار داده و با تلاش در راه خودسازی و کسب معنویت، راه عزت دنیا و آخرت را بپیمایند».

آیت‌الله جنتی به دولتمردان توصیه کرد: « دولت محترم فارغ از مسائل سیاسی و حزبی به کار و تلاش بپردازد و بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست. گرفتاری و مشکلات مردم، مسائل اقتصادی، اشتغال و رفع معضل بیکاری است. مردم اگر شاهد رونق اقتصادی در جامعه باشند پشتیبان دولت خواهند بود و امیدواریم دولت از همین ابتدای آغاز به کار سعی کند ظرف مدت کوتاهی تحولی در رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم ایجاد نماید».

در ادامه جلسه، هیئت رئیسه محترم خبرگان رهبری، موضوعات مربوط به اجلاس آینده این مجلس را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

سومین اجلاس دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری روزهای 28 و 29 شهریورماه در تهران برگزار خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است