نقشه جدید از مناطق تحت کنترل داعش در تلعفر + آخرین تحولات

جمعه 3 شهريور 1396
14:25
نقشه جدید از مناطق تحت کنترل داعش در تلعفر + آخرین تحولات فرماندهی عملیات مشترک عراق، نقشه جدیدی را از پیشرفتهای صورت گرفته در عملیات تلعفر منتشر کرد.

العالم - عراق
به گزارش خبرنگار شبکه العالم، در این نقشه مناطق آزادشده به رنگ سب، و مناطق باقیمانده تحت کنترل داعش به رنگ خاکستری است.
مناطق درگیری نیز به رنگ قرمز است.
این نقشه همچنین محورهای مختلفی را که نیروهای عراقی در آنجا در حال انجام عملیات برای آزادسازی تلعفر هستند، نشان می دهد. 
عملیات آزادسازی تلعفر یکشنبه گذشته با فرمان حیدرالعبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آغاز شد.


* آخرین تحولات عملیات تلعفر
الحشد الشعبی امروز (جمعه) توانست روستای "مشیرفه" در غرب ناحیه المحلبیه در شرق تلعفر را آزاد کند. 
در این عملیات، شماری از عناصر داعش از پا درآمدند. 
سرلشکر رائد جودت فرمانده پلیس فدرال عراق نیز اعلام کرد که نیروهای پلیس و الحشد الشعبی وارد منطقه "سعد" در شمال غربی تلعفر شده و 60 درصد از این منطقه را تحت کنترل درآوردند.

الحشد الشعبی همچنین از آزادسازی مناطق "حی العکابات" و "تل علان الکبیر" و "تل علان الصغیر" در تلعفر خبر داد.

فرمانده عملیات "قادمون یا تلعفر" نیز روز جمعه از آزادسازی منطقه "النداء" و حمله به منطقه "الطلیعه" خبر داد. 

سرلشکر ستاد عبدالامیر رشید یار الله فرمانده عملیات تأکید کرد: یگانهای تیپ پیاده نظام زرهی، و تیپ 26 الحشد الشعبی منطقه "الخضراء" را آزاد کرده و پرچم عراق را در این منطقه برافراشتند. 

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک