فریبکاری‌های غرب درباره سوریه

شنبه 20 اسفند 1390
16:23
فریبکاری‌های غرب درباره سوریه العالم، دمشق - كارشناس راهبردي مسائل سوريه تعامل كشورهاي غربي در بحران سوريه را فريبكارانه خواند و از مخالفان خواست وارد عرصه سياسي شده و خود را براي انتخابات آماده کنند.

"احمد الحاج علي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت : چه مي شود اگر فرستادگان سازمان ملل متحد و جهان غرب به سوريه از فريبكاري دست بردارند و واقعيت ها را همانگونه كه هست، به طور كامل ببينند؟

وی افزود: همگان معتقدند كه دخالت نظامي در سوريه خط قرمز است و به حل بحران کمک نمی کند، بهتر است كه غرب واقعيت ها را ببيند و براي صلح جهاني تلاش كند و سوريه نيز آماده دريافت هر پيشنهاد و كمكي براي حل بحران است .

احمد الحاج علي، گفت: كوفي عنان فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب نيز خواستار حل داخلی بحران سوريه  از طريق مذاكره است، و دخالت نظامي خارجي را رد مي كند.

این كارشناس راهبردی سوری كشورهاي غربي و برخي كشورهاي عربي را به حمايت مالي، تسليحاتي، رسانه اي و سياسي از تروريست ها در سوريه متهم كرد و گفت: مشکل اصلی سوریه وجود گروه هاي مسلح است؛ پایان دادن به درگيري هاي مسلحانه در سوريه ممكن دانست، و مخالفان سوري مي توانند از طريق انتخابات به صورت دمكراتيك و بدون توسل به زور قدرت را در دست بگيرند.

 

10:59-03/10



0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی