اعتراف سعودی به کشتار منطقه "فج عطان" صنعا

يکشنبه 5 شهريور 1396
01:17
اعتراف سعودی به کشتار منطقه ائتلاف سعودی به جنایت خود در بمباران جنوب صنعا که به شهادت 14 یمنی از جمله 5 کودک منجر شد، اعتراف کرد.

 العالم – یمن

ائتلاف سعودی به حمله هوایی صبح جمعه به منطقه فج عطان که به شهادت 14 یمنی از جمله 5 کودک منجر شد، اعتراف کرد.

ائتلاف سعودی در بیانیه ای اعلام کرد که پس از بررسی تدابیر مربوط به برنامه ریزی و اجرای عملیات هوایی منطقه فج عطان جنوب صنعا، مشخص شد که خطای فنی موجب کشتار در این منطقه شده است.

در این تجاوزگری سعودی، دو منزل که دست کم شش خانواده در آن زندگی می کردند، ویران شد و 5 کودک از یک خانواده شهید شدند.

تنها دو روز پیش از این جنایت، ائتلاف سعودی جنایت دیگری در شهر ارحب در نزدیکی پایتخت یمن مرتکب شد و در نتیجه آن ده ها نفر قربانی شدند.

این دومین اعتراف سعودی به ارتکاب کشتار در یمن است و این درحالی است که سازمان های جهانی و بین المللی همچنان در قبال این جنایات سعودی در حق شهروندان یمنی سکوت کرده اند.

213

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت


دیدار شورای اتحادیه زنان کارآفرین بریکس با غریب آبادی


تظاهرات علیه نتانیاهو در مناطق شمالی فلسطین اشغالی


ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه


زلزله شدید اندونزی را لرزاند


بیانیه وزرات خارجه ایران درباره خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق


زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان