آمار تلفات وبا در يمن به 2018 نفر رسيد

يکشنبه 5 شهريور 1396
03:11
آمار تلفات وبا در يمن به 2018  نفر رسيد  سازمان بهداشت جهانی از افزایش تعداد قربانیان ناشی از ابتلا به بیماری وبا در یمن به 2018 نفر خبر داد .

 سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرد از زمان شیوع بیماری وبا در یمن در اواخر آوریل گذشته تاکنون آمار تلفات این بیماری در مناطق مختلف این کشور به 2018 تن رسیده است .

در این گزارش با اشاره به شیوع بیماری وبا در 22 استان از مجموع 23 استان و 300 شهر از مجموع 333 شهر این کشور ، تاکید شده است تاکنون 565 هزار و 41 مورد ابتلا به بیماری وبا در سراسر یمن به ثبت رسیده است.

سازمان بهداشت جهانی گزارش کرد استان حدیده در غرب یمن با ثبت حدود 70 هزار مورد ابتلا به بیماری وبا ، بیشترین آمار مبتلایان به این بیماری در سراسر کشور را دارد و بالاترین میزان قربانیان این بیماری در استان حجه در شمال شرق یمن و در مجاورت مرزهای عربستان با 382 نفر است.

حملات و بمباران های مکرر رژیم آل سعود و ائتلاف به اصطلاح عربی ضد یمن با همکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی که کشته و مجروح شدن دهها هزار تن از مردم یمن را در پی داشته است و همچنین محاصره و کمبود مواد دارویی و غذایی، از جمله دلایل مهم گسترش مشکلات بهداشتی و درمانی در یمن به شمار می آید. 

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک