5 هکر اماراتی خبرگزاری قطر در ترکیه دستگیر شدند

يکشنبه 5 شهريور 1396
19:05
5 هکر اماراتی خبرگزاری قطر در ترکیه دستگیر شدند روزنامه ینی شفق ترکیه اعلام کرد: پنج نفر از اتباع کشور امارات متحده عربی که مظنون به هک خبرگزاری قطر(قنا) در تاریخ 23 می هستند، دستگیر شدند.

العالم ـ آسیا

بنا بر اعلام روز یکشنبه روزنامه ینی شفق، این افراد هم اکنون در شهر دنیزلی ترکیه در بازداشت و تحت بازجویی هستند.
بر اساس گزارش این روزنامه، هکرها با استفاده از 2 آی.پی اینترنتی با مبدا ترکیه اقدام به هک و درج مطالبی در خبرگزاری رسمی قطر(قنا) کرده بودند.
منابع آمریکایی نیز پیش از این اعلام کرده بودند که هکرهای خبرگزاری قطر تبعه امارات متحده عربی هستند و از طریق آی.پی در ترکیه اقدام به هک کرده اند.
این رسانه ترکیه همچنین اعلام کرد که بازجویی از افراد بازداشت شده ادامه دارد.
بر اساس اعلام این روزنامه، افراد بازداشت شده با کشورهای عربی تحریم کننده قطر در ارتباط بوده اند و از محل سکونت آنها 14 هارد رایانه و تجهیزات رایانه ای برای هک خبرگزاری قطر کشف شده است.
به گزارش ایرنا، در ماه می امسال خبرگزاری قطر توسط افراد ناشناس هک شده و سخنانی به نقل از امیر قطر در رابطه با ایران و حزب‌الله لبنان در آن منتشر شد و دولت قطر پس از انتشار این اخبار از سوی خبرگزاری قطر، اعلام کرد که این خبرگزاری هک شده است.
به گزارش ایرنا، به دنبال ماجرای هک سایت خبرگزاری قطر و انتشار خبر جعلی از سخنرانی امیر قطر، چهار کشور بحرین، عربستان سعودی، امارات و مصر، هک شدن خبرگزاری رسمی قطر را نپذیرفته و روابط خود را با دوحه قطع و این کشور را تحریم کردند.
بعد از هک سایت خبرگزاری قطر و انتشار سخنان جعلی منسوب به امیر قطر، مقامات قطری تحقیق داخلی و بین المللی را درباره این رویداد آغاز کرده و از کشورهای دیگر خواستند در این باره همکاری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد