جزئیات سرقت مسلحانه مرگبار از یک طلافروشی در گچساران

سه شنبه 7 شهريور 1396
20:44
جزئیات سرقت مسلحانه مرگبار از یک طلافروشی در گچساران فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری سارقان طلافروشی در گچساران که منجر به کشته و زخمی شدن سه نفر شد، ادامه دارد.

العالم - ایران | اجتماعی

سردار مهدی انصاری گفت: عصر دیروز - دوشنبه، ششم شهریور - دو فرد مسلح پس از ورود به یک مغازه طلافروشی در خیابان بلادیان گچساران صاحب مغازه و دو فرزندش را با اسلحه کلاشینکف مورد هدف گلوله قرار دادند.

وی اضافه کرد: در ادامه سارقان مسلح پس از سرقت مقادیری طلا با یک دستگاه خودروی پژو 405 نقره‌ای از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در این حادثه پسر کوچک طلافروشی در محل طلافروشی کشته شد و پدرش نیز پس از انتقال به بیمارستان جان باخت همچنین پسر دیگر طلافروش در بیمارستان بستری است.

انصاری تصریح کرد: یک تیم از کارآگاهان مجرب و با تجربه برای بررسی صحنه جرم و اقدامات انتظامی به محل اعزام شدند.

وی اضافه کرد: تحقیقات و گشت‌های انتظامی برای شناسایی و دستگیری سارقان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد