مسکو: "شباب السنه" در سوریه سلاح شیمیایی در اختیار دارد

پنج‌شنبه 9 شهريور 1396
18:13
مسکو: وزارت خارجه روسیه درباره تجهیز "شباب السنه" از گروهک‌های معارض مسلح سوری به سلاح شیمیایی هشدارداد.

 

العالم - اروپا

به گزارش شبکه روسیاالیوم، "ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در مسکو اعلام کرد که گروهک "شباب السنه" در سوریه سلاح شیمیایی در اختیار دارد و  قصد دارند از این سلاح ها در استان درعا و شهرهای اطراف آ استفاده کند.

وزارت خارجه روسیه امروز همچنین در بیانیه‌ای از عملیات اخیر دو ارتش سوریه و لبنان علیه تروریست‎های داعش در مرزهای دو کشور استقبال کرد.

شبکه المنار به نقل از وزارت خارجه روسیه گزارش داد که مسکو این عملیات را که با حمایت نیروهای حزب الله لبنان به صورت موفقیت آمیز صورت گرفته است، منحصر به فرد توصیف کرد.

نیروهای حزب الله لبنان طی هفته‌های اخیر با انجام دو عملیات «فجر الجرود» و «ان عدتم عدنا» موفق شدند مرزهای شرقی لبنان و قلمون غربی سوریه را از لوث تروریست‌ها پاکسازی کنند.

221

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است