چاووش اوغلو : نشست سازمان همكاری اسلامی درباره مسلمانان روهينگيا برگزار می شود

جمعه 10 شهريور 1396
22:32
چاووش اوغلو : نشست سازمان همكاری اسلامی درباره مسلمانان روهينگيا برگزار می شود وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد سازمان همکاری اسلامی نشست ویژه ای را برای بررسی اوضاع مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین  میانمار واقع در غرب این کشور برگزار خواهد کرد .

مولود چاووش اوغلو روز جمعه در مراسم عید سیعد قربان در استان آنتالیا در جنوب ترکیه گفت سازمان همکاری اسلامی امسال نشست ویژه ای به منظور پیگیری وضعیت مسلمان در ایالت راخین در میانمار، برگزار خواهد کرد .
به گزارش خبرگزاری آناتولی از آنتالیا ، چاووش اغلو تاکید کرد ترکیه از سازمان همکاری اسلامی خواسته است اقدامی برای جلوگیری از ظلم و ستمی که از جانب ارتش میانمار بر مسلمانان روهینگیا وارد می شود ، انجام دهد .
 وزیر خارجه ترکیه گفت : امسال نشست ویژه ای برای بررسی اوضاع مسلمانان میانمار برگزار خواهیم کرد و باید به یک راه حل نهایی درباره این بحران برسیم .
چاووش اوغلو تاکید کرد ترکیه ارسال کمک ها به نیازمندان در سراسر جهان را ادامه خواهد داد و با ارسال شش میلیارد دلار کمک به نیازمندان در سراسر جهان  پس از آمریکا ( شش میلیارد و 300 میلیون دلار) در رتبه دوم جهان قرار دارد .

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد