کدام بازیکنان پرسپولیس از کره پیشنهاد دارند؟

شنبه 11 شهريور 1396
10:10
کدام بازیکنان پرسپولیس از کره پیشنهاد دارند؟ پس از بازی ایران و کره جنوبی خبر رسید که کره‌ای‌ها به دنبال دو بازیکن تیم ملی هستند تا آن‌ها را برای تیم‌های باشگاهی‌شان جذب کنند.

العالم _ ایران / ورزشی

گویا بعد از حضور خالد شفیعی در فوتبال کره، کره ای ها علاقه خاصی به فوتبالیست‌های ایرانی پیدا کرده اند.

البته اسم این دو بازیکن هنوز مشخص نشده است اما آنچه که مشخص است این است که این دو نفر عضو تیم پرسپولیس هستند. البته و با توجه به اینکه این دو بازیکن با پرسپولیس قرارداد دارند در مواجهه با این پیشنهاد از نمایندگان تیم مذکور خواسته اند تا با باشگاه در این زمینه صحبت کنند.

پس از این اتفاق و با بررسی های لازم احتمال داده می شود که پیشنهاد داده شده به وحید امیری و البته محمد انصاری بوده باشد.

دو بازیکنی که در بازی با کره جنوبی عملکرد خوبی از خودشان نشان دادند و احتمالا با توجه به این عملکرد خوب حالا مورد توجه باشگاه های کره ای قرار گرفته اند.

در بازی با کره علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، وحید امیری و مهدی طارمی به میدان رفتند و سید جلال حسینی هم نیمکت نشین بود.

بیرانوند با توجه به عملکرد خوب مدافعان چندان محک جدی ای در این بازی نخورد و طارمی هم از زمانی که وارد زمین شد زیاد چشمگیر بازی نکرد که باشگاه های کره ای را برای جذب این بازیکن تهییج کند. می ماند انصاری و امیری که هر دو از بهترین بازیکنان ایران در این دیدار بودند.

خبرآنلاین

پیشنهاد کره‌ای‌ها به دو بازیکن پرسپولیس

 

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود