هلاکت هفت انتحاری در شرق سامرا

شنبه 11 شهريور 1396
11:23
هلاکت هفت انتحاری در شرق سامرا یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین اعلام کرد که نیروهای امنیتی عراق هفت تروریست انتحاری را که به نیروگاه برق "الجالسیه" واقع در شرق سامرا نفوذ کرده بودند به هلاکت رساندند.

العالم - عراق

این منبع امنیتی به شبکه خبری سومریه گفت: عناصر انتحاری با نفوذ به نیروگاه برق الجالسیه، کارکنان آنجا را گروگان گرفتند، اما نیروهای امنیتی و گردان السلام با محاصره مهاجمان در آن محل سعی کردند مانع فرار آنها یا آسیب زدن به کارکنان نیروگاه شوند.

این منبع امنیتی تصریح کرد که هفت تن از مهاجمان به دست نیروهای امنیتی به هلاکت رسیدند و نفر هشتم خود را منفجر کرد اما نتوانست به کسی آسیبی بزند.

در این حمله تروریستی 6 نفر کشته و 9 تن مجروح شدند.

این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود افزود: "اوضاع امنیتی در سامرا تحت کنترل است و نیروهای امنیتی سرگرم پاکسازی منطقه به منظور ایمن سازی کامل آن هستند".

وی خاطرنشان کرد که هیچ آسیبی به کسی نرسیده است.

استان صلاح الدین و مرکز آن شهر تکریت (واقع در 170 کیلومتری شمال بغداد) هر از گاهی شاهد حمله های خشونت آمیز تروریست ها علیه غیر نظامیان و نیروهای امنیتی است.

208

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا