شادی مردم دیرالزور به دنبال نزدیک شدن ارتش سوریه به این شهر+ویدئو

دوشنبه 13 شهريور 1396
05:31
ساکنان شهر دیرالزور سوریه که از سال 2014 در محاصره تروریست های داعش قراردارد، با شنیدن خبرهای نزدیک شدن نیروهای ارتش به این شهر و شکستن محاصره آن، به شادی پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، تروریست های داعش که از سال 2014 مناطق اطراف و بخش هایی از شهر دیرالزور را در اشغال خود دارند، شامگاه یکشنبه با خمپاره مناطقی که مردم در آن به شادی پرداخته بودند را مورد هدف قراردادند که در آن دست کم 5 نفر به شهادت رسیده و عده ای مجروح شدند. 

نیروهای ارتش سوریه در روزهای گذشته با شدت بخشیدن به عملیات خود به سرعت مواضع داعش در اطراف دیرالزور را تصرف کرده و اکنون به چند کیلومتری این شهر رسیده اند. 

یادآور می شود، اهالی شهر دیر الزور در شمال سوریه که از سال 2014  از سوی گروه تروریستی داعش در محاصره هستند، طی این مدت با مقاومت در برابر این گروه تروریستی، هرگز تسلیم نشدند.

پس از تسلط کامل داعش بر شهر رقه سوریه و پس از آنکه این گروه تروریستی برخی از مناطق مرزی عراق را برای انتقال سلاح و جابه جایی تروریست ها به شمال شرق سوریه به کار گرفت، داعش تلاش کرد به شهر دیر الزور دست یابد و موفق شد بر بخشی از شهر و مشخصا مناطق «بوکمال» و «المیادین» به اضافه برخی روستاها و شهرک های پیرامون آن مسلط شود. این در حالی بود که دیگر مناطق دیر الزور و فرودگاه استراتژیک نظامی اش تحت حاکمیت ارتش سوریه باقی ماند.

داعش تلاش کرد سیاست محاصره را در مورد مناطقی که نتوانسته بود بر آنها مسلط شود به کار گیرد مناطقی که اکثریت شان حکومت سوریه و ارتش را در جنگ علیه تروریسم تأیید می کردند. داعش مانع ورود مواد غذایی و بهداشتی به این مناطق شد تا ساکنان مناطق مذکور را از مخالفت با اندیشه های داعش باز دارد.

این در حالی است که بیش از 500 هزار نفر در محله های «هرابش»،«القصور»،«البغیلیه»،«الجبیلیه»،«الرشدیه»، «الموظفین» و «الجوره» در بخش محاصره شده شهر دیر الزور زندگی می‌کنند و داعش روزانه آنها را با خمپاره هدف قرار می دهد.

شهر دیرالزور در شمال شرقی سوریه نزدیک مرزهای عراق قرار دارد. مساحت آن بیش از 33 هزار کیلومتر مربع است و 1 میلیون و 400 هزار نفر سکنه دارد. به طور کلی ساکنان آن کشاورز هستند و ستون اول اقتصاد سوریه محسوب می شود. رود فرات از آن عبور می کند و یکی از مهمترین منابع آبی سوریه محسوب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت رئیس جمهور سابق پاراگوئه پس از استیضاح


قطر گزارش‌ها درباره شکست مذاکرات ایران و آمریکا نادرست است


قطر بر ادامه حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد


راهپیمایی مردم بحرین در حمایت از علمای بازداشت‌ شده + فیلم


آبگرفتگی چادرهای آوارگان غزه در پی بارش شدید باران+فیلم


ادعای ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد


دستور وزیر کشور به استانداران ۶ استان در پی هشدار قرمز هواشناسی


رویترز: سوریه نیروی نظامی به عربستان اعزام می‌کند


هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود