انتقاد شیخ نعیم قاسم از معترضان به توافق با داعش

دوشنبه 13 شهريور 1396
15:50
انتقاد شیخ نعیم قاسم از معترضان به توافق با داعش

معاون دبیر کل حزب الله لبنان از کسانی که به توافق حزب الله با داعش اعتراض می کنند، انتقاد کرد.

 

العالم - لبنان

به گزارش شبکه المنار شیخ نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان از کسانی که درمورد اقدام مقاومت برضد داعش در مرزهای لبنان نظریه پردازی  می کنند، انتقاد کرد.

شیخ نعیم قاسم در مراسم ترحیم دو شهید حزب الله در لبنان خواستار از سر گیری روابط با سوریه و هماهنگی با دولت سوریه شد و آن را نیاز لبنان دانست. وی تصریح کرد: برخی می گویند به جای توافق، باید عناصر داعش را می کشتید در حالی که جنگ با عناصر داعش و کشتن آنان ممکن بود دهها شهید در پی داشته باشد و آنها که نظریه پردازی می کنند، آیا حاضر بودند در این راه این همه شهید تقدیم کنند؟

وی ادامه داد: به ما بگویید، در همه این مراحل از آزاد سازی لبنان از اسرائیل تا آزادسازی لبنان از عناصر داعش و جبهه النصره سهم شما نظریه پردازان در نبرد و در کمکهای مختلف چه بود؟ شما می خواهید در سوریه سرمایه گذاری کنید اما خجالت می کشید که برای برقراری روابط صمیمی و  آشکار با سوریه اقدام کنید.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است