وحشت آمریکا از امکانات نظامی روسیه

دوشنبه 13 شهريور 1396
18:12
وحشت آمریکا از امکانات نظامی روسیه آمریکا از مقایسه امکانات نیروهای مسلح خود و روسیه در اروپا به وحشت افتاد.

العالم - آمریکا

اسپوتنیک به نقل از نشریه «پولیتیکو»،نتیجه تحقیقات در خصوص نیروهای واکنش سریع ارتش آمریکا در اروپا باعث نگرانی جدی کارشناسان آمریکایی  شد.

متخصصان به این نتیجه رسیدند که درصورت درگیری بین آمریکا و روسیه، نیروهای واکنش سریع آمریکا نمی توانند از نظر سازماندهی و آمادگی رزمی و تجهیزات با ارتش روسیه مقابله کنند.

گزارشی که تا کنون فقط  در داخل ارتش منتشر می شد «منبع این کشف نگران کننده» شد. بعضی از کمبودها نتیجه مستقیم جنگ در عراق و افغانستان است که رقیب فاقد نیروی هوایی و تسلیحات گران قیمت ساخته شده بر اساس فناوری عالی بود».

درگزارش منتشره آمده است:هرچند  تحقیقات در تیپ 173 نیروهای مسلح آمریکا انجام شده است، اما نتایج آن برای کل ارتش آمریکا عینی است.

اگر روسیه از روش مبارزه الکترونی  استفاده کند،برای از کار انداختن تیپ توپخانه،تسلیحات ضد تانک نمی توان به مقابله با  تیپ زرهی روسیه دست زد. از اینرو جنگ طولانی خواهد شد».

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود