آخرین سورپرایز کی‌روش قبل از بازی با سوریه

دوشنبه 13 شهريور 1396
22:30
آخرین سورپرایز کی‌روش قبل از بازی با سوریه بعد از اخراج عزت‌اللهی، عزت پورقاز به تیم‌ملی دعوت شد. بازیکنی که مشخص نیست کی‌روش او را برای کدام پست مدنظر دارد. دفاع یا هافبک دفاعی؟

العالم - ایران / ورزشی

پورقاز در سپاهان به عنوان دفاع وسط به میدان می‌رود اما کی‌روش او را در تیم ملی به عنوان هافبک دفاعی استفاده کرد و نتیجه این تغییرپست هم راضی‌کننده بود. در اصل می‌شود گفت کی‌روش با دعوت کردن از یک بازیکن دو نشان زده است.

او هم یک بازیکن با تجربه حضور در هافبک دفاعی را دعوت کرده تا آلترناتیوی برای علی کریمی و حاج‌صفی حاضر در زمین داشته باشد و هم یک دفاع وسط تا در صورت ایجاد مشکلی برای محمد انصاری یا پورعلی‌گنجی با توجه به وضعیت نه چندان مساعد جلال حسینی و دوری از آمادگی او به دلیل مصدومیت چندان دستش خالی نباشد. حالا با آمدن پورقاز و حضور روزبه چشمی، کی‌روش برای هر دو پست هافبک دفاعی و دفاع وسط دو آلترناتیو آماده روی نیمکت دارد که در صورت نیاز می‌تواند از آنها استفاده کند.

روزبه چشمی هافبک دفاعی استقلال که به عنوان دفاع میانی به تیم ملی دعوت شده بود با ورود پورقاز شانس بازگشت به پست اصلی را خواهد داشت. در دقایق پایانی بازی با کره‌جنوبی هم کی‌روش برای تقویت خط هافبک تیمش، چشمی را در پست هافبک دفاعی به میدان فرستاد و چشمی هم در شرایط سخت، جواب اعتماد او را داد.

منبع: نود

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود