چربی این قسمت از بدن سلول‌های سرطانی تولید می‌کند!

چهارشنبه 15 شهريور 1396
22:43
 چربی این قسمت از بدن سلول‌های سرطانی تولید می‌کند! نتایج یک مطالعه نشان داد، چربی‌های دور شکم با تولید نوعی پروتئین موجب می‌شود تا سلول‌های سالم به سلول‌های سرطانی تبدیل شوند.

العالم - گوناگون

چربی دور شکم با تولید پروتئین‌هایی به سلول‌های سالم آسیب می‌زند و زمینه رشد سلول‌های بدخیم را فراهم می‌‌کند.

به گفته محققان آمریکایی، چربی‌ دور شکم با تولید نوعی پروتئین موجب می‌شود تا سلول‌های سالم به سلول‌های سرطانی تبدیل شوند.

کارشناسان بهداشتی باور دارند، چاقی نقش پررنگی در بروز سرطان‌های پستان، روده بزرگ، پروستات و کلیه دارد.

پژوهشگران آمریکایی با تأکید بر نتایج یک مطالعه می‌گویند: «چربی‌ دور شکم پروتئین‌هایی تولید می‌کند که رشد سلول‌های سرطانی را تأمین می‌کنند».

این پژوهشگران با یادآوری این موضوع که آنها می‌دانستند چاقی یک فاکتور مهم در ابتلا به سرطان است، گفتند: «ما اطلاعات کمی راجع به اینکه چگونه چاقی و اضافه وزن موجب تبدیل سلول‌های سالم به سلول‌های سرطانی و بدخیم می‌شوند، داشتیم؛ مطالعه ما نشان می‌دهد شاخص توده بدنی یا "BMI"، بهترین نشانگر ریسک ابتلا به سرطان نیست؛ بلکه چاقی دور شکمی، و به خصوص میزان پروتئین موسوم به " فیبروبلاست رشد فاکتور 2" می‌تواند نشانه بهتری برای سرطانی شدن سلول‌ها باشد».

پروفسور جیمی‌برنارد از دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: «همیشه یک عامل در اینکه فرد مبتلا به سرطان شود، دخیل است اما انتخاب‌های هوشمندانه مانند رژیم غذایی سالم، ورزش و ترک عادات پرخطر مانند استعمال دخانیات می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد».

طبق آمار دولتی از هر 4 بزرگسال در انگلیس یک نفر دچار چاقی و اضافه وزن است؛ یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد، چربی باعث افزایش سطح استروژن می‌شود که در افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها نقش دارد.

این مطالعه به تحقیقات اخیر افزوده است که نزدیک به 90 درصد از مردان بالغ در کشورهای توسعه یافته دچار چاقی و اضافه وزن هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد