گزارش سازمان عفو بین‌الملل درباره سرکوبگری‌های آل‌خلیفه

9 شکنجه طی سال‌های 2016 و 2017 در بحرین به ثبت رسید

پنج‌شنبه 16 شهريور 1396
06:03
9 شکنجه  طی سال‌های 2016 و 2017 در بحرین به ثبت رسید سازمان عفو بین الملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی سال‌های 2016 و 2017 میلادی، 9 شکنجه نیروهای دولتی بحرین علیه مخالفان آل خلیفه انجام شد.

العالم-بحرین

به گزارش شبکه الجزیره، سازمان عفو بین‌الملل گزارشی مفصل 48 صفحه‌ای درباره اقدامات سرکوبگرانه آل خلیفه علیه مخالفان ارائه و اعلام کرد که حدود 169 نفر از منتقدان دولت بحرین و یا نزدیکان آنها بازداشت و یا در معرض شکنجه قرار گرفته‎اند.

سازمان عفو بین الملل تاکید کرد که طی یک سال گذشته شش نفر از جمله یک کودک بحرینی به دست نظامیان آل خلیفه به شهادت رسیدند.

سازمان عفو بین الملل در بیانیه‎ای اعلام کرد که طی سال‌های 2016 و 2017 میلادی، پرونده 9 حالت شکنجه نظامیان آل خلیفه علیه مخالفان بحرینی در اختیار این نهاد حقوق بشری قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، نیروهای پلیس بحرین از ابتدای سال 2017 حملات خود به تظاهرات کنندگان بحرینی را افزایش دادند.

پیشتر 22 سازمان غیردولتی ازجمله دیده‌بان حقوق بشر و عفو بین‌الملل در نامه‌ای به 50 کشور جهان «خواستار انتقاد از ادامه سوء استفاده بحرین از دستگاه قضایی در آزار و اذیت و ساکت کردن مدافعان حقوق بشر» شدند.

کمیته مبارزه با شکنجه وابسته به سازمان ملل چند ماه گذشته خواستار آزاد کردن فعال حقوق بشری بحرین از سلول انفرادی و تحقیق در زمینه گزارش‌های گسترده در راستای بدرفتاری و شکنجه بازداشت شدگان از سوی آل خلیفه شد.

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی


پزشکیان: از مواضع حمایتی و همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی می‌کنیم


وداع فرمانده هوافضای سپاه با پیکر «قائد شهید امت» + تصاویر و فیلم


سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم


تأکید عراقچی و بارزانی بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری امنیتی


پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد


ادای احترام نماینده یمن و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


ادای احترام وزیر دفاع ملی جمهوری لبنان به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی


ادای احترام رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


نیروهای یمنی از نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند