بعد از اپل، نوبت به گوگل رسید / دو اپلیکیشن ایرانی از پلی استور حذف شدند

جمعه 17 شهريور 1396
18:24
بعد از اپل، نوبت به گوگل رسید / دو اپلیکیشن ایرانی از پلی استور حذف شدند درست زمانی که اکثر کاربران اپل را به خاطر سیاست های مبهم و ناعادلانه اش در قبال محصولات ایرانی شماتت می کردند، ظاهرا امروز نوبت به گوگل رسیده که اپلیکیشن های ایرانی را تحریم کند.

العالم - گوناگون

تقریبا دو هفته پیش بود که حذف چند اپلیکیشن پرطرفدار ایرانی از اپ استور، موجی از خشم و نارضایتی هموطنان مان را نسبت به سیاست های کمپانی اپل به راه انداخت.

اما درست زمانی که اکثر کاربران اپل را به خاطر سیاست های مبهم و ناعادلانه اش در قبال محصولات ایرانی شماتت می کردند، ظاهرا امروز نوبت به گوگل رسیده که اپلیکیشن های ایرانی را تحریم کند.

اسنپ و تپ سی جزو اولین قربانی های گوگل در سیاست های جدیدش هستند. اگر همین حالا روی لینک دانلود این دو اپلیکیشن در پلی استور اشاره کنید، با چنین پیغامی مواجه خواهید شد: «متأسفیم، آدرس اینترنتی مد نظر شما در این سرور یافت نشد».

با توجه به این پیغام، مشخص است که گوگل دو اپلیکیشن ایرانی را از روی سرورهای خود حذف کرده و پیش بینی می شود که در ادامه اپلیکیشن های ایرانی بیشتری را از روی سرورهایش حذف نماید.

شایان ذکر است که طی روزهای گذشته، این دومین باری است که گوگل به طور علنی دسترسی به سرویس هایش را برای ایرانی ها قطع می کند. همانطور که در خبرها خواندید، گوگل روز سه شنبه هفته جاری دسترسی چند مورد از استارتاپ های ایرانی را به سرویس تحلیلگر Analytics خود قطع کرد تا با این اقدام بسیاری از وبمسترهای داخلی از بررسی و تحلیل آمار بازدید وبسایت های خود محروم بمانند.

منبع : دیجیاتو

0% ...

آخرین اخبار

سرشماری مجازی ۱۴۰۵ آغاز شد


دیدار وزرای خارجه ایران و ترکیه در بغداد


انفجار دومین سوپر نفتکش طی امروز براثر مین دریایی


عراقچی: ایران آماده گفت و گو بر پایه احترام و تضمین های معتبر است/ تهدید و ارعاب را نمی پذیریم


ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته یمن برای خروج نیرو‌های ریاض


نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در عراق؛ فلسطین در صدر دستور کار+ فیلم


وزیر خارجه ترکیه خواستار ترغیب آمریکا به فشار برای پایان جنایات صهیونیست‌ها شد


کره‌شمالی یک سامانه جدید مجهز به هوش مصنوعی را آزمایش کرد


دیدار عراقچی با سرپرست وزارت امور خارجه لیبی


وزارت اطلاعات: ۱۱ عامل اصلی تخریب‌گر اموال مردم در ملکشاهی بازداشت شدند