درخواست تخلیه فوری 5 میلیون نفر از «فلوریدا»

شنبه 18 شهريور 1396
13:41
درخواست تخلیه فوری 5 میلیون نفر از «فلوریدا» با نزدیک شدن توفان دریایی ایرما به سواحل فلوریدا، مقام‌های این ایالت آمریکا از پنج میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از سکنه بخش‌های جنوبی فلوریدا خواسته‌اند که منازل خود را تخلیه و به جای امن پناه ببرند.

العالم ـ آمریکا

تصاویر هوایی از اتوبان‌های جنوب فلوریدا در ساعات پایانی عصر روز گذشته (جمعه) صدها هزار اتومبیل را نشان می‌دادند که از بیم این طوفان که اکنون به بیشترین میزان قدرت خود رسیده به سوی شمال ایالت سرازیر شده‌اند.
هواشناسان پیش بینی می‌کنند که توفند دریایی ایرما پیش از رسیدن به سواحل فلوریدا باز هم قدرت بیشتر بگیرد و با قرار گرفتن در طبقه‌بندی ۵ که حداکثر توان یک طوفان است سواحل فلوریدا را در هم بکوبد.
توفان دریایی ایرما هم اکنون روی مناطقی از شبه جزیره کوبا است و انتظار می‌رود بامداد یکشنبه به فلوریدا برسد یا شاید با تغییر مسیر از ایالت‌های جنوبی مجاور فلوریدا همچون کارولینا یا جورجیا سر درآورد.
به گزارش بی‌بی‌سی، ایرما پیش از این با ایجاد ویرانی گسترده در جزایر کارئیب به باهاما رسید اما در کمال شگفتی با اندکی تغییر مسیر، خسارت جدی به باهاما وارد نکرد و از کنار آن عبور کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند