هشدار مجلس الشعب مصر

برنامه اتمي اسراييل تهديد امنيتي مصر

دوشنبه 22 اسفند 1390
18:01
 برنامه اتمي اسراييل تهديد امنيتي مصر مجلس الشعب مصر با هشدار به اينكه برنامه اتمي اسراييل خطر و تهديدي براي امنيت مصر است، ، اخراج سفير رژيم صهيونيستي از قاهره، فراخواني سفير مصر از تل آويو و قطع صادرات گاز مصر به اين رژيم را خواستار شد.

به گزارش روز دوشنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم به نقل از منابع خبري،" محمد السعيد ادريس " رييس كميسيون امور عربي پارلمان مصر اين بيانيه را كه در آن به ضعف كشورهاي عربي در مقابله با رژيم صهيونيستي  انتقاد شده است، قرائت كرد.
در اين بيانيه آمده است: بي توجهي ها ، كار را به همكاري و عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي رسانده است و علت اين رويكرد سياست رييس جمهور مخلوع مصر و رهبران آمريكايي او بوده كه به قيمت خدشه دار شدن منافع ملي مصر صورت مي گرفت و به همين سبب مبارك به گنجي براي دشمن تبديل شده بود.
مجلس الشعب مصر در اين بيانيه بر ضرورت  تمسك به گزينه مقاومت در انواع و شيوه هاي مختلف عليه رژيم صهيونيستي تاكيد كرده و اين گزينه را براي آزادي اراضي اشغالي ، فعال سازي سياست تحريم فراگير و قطع رابطه با رژيم صهيونيستي از سوي اعراب را خواستار شده است.
در اين بيانيه ، تحريم  رژيم صهيونيستي پشتيباني قدرتمند از مقاومت خوانده و تصريح شده است: با رژيم صهيونيستي به سبب تجاوزهايي كه عليه فلسطيني ها مرتكب شده بايد به مثابه جنايتكار برخورد شود و همه گروه هاي فلسطيني اختلافات را كنار بگذارند و راه وحدت را در پيش بگيرند.
مجلس الشعب مصر همچنين با تاكيد بر خطر برنامه اتمي رژيم صهيونيستي و ضرورت رسيدگي به آن به عنوان تهديدي براي امنيت ملي مصر، از دولت قاهره خواسته است تا در اين زمينه اقدام كند. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد