پس از شركت گسترده بحريني ها در تظاهرات جمعه گذشته،

آل خليفه بازداشت معترضان را افزايش داد

دوشنبه 22 اسفند 1390
19:28
 آل خليفه بازداشت معترضان را افزايش داد عضو انجمن حقوق بشر بحرين تاكيد كرد كه حمله و تعدي و بازداشت شركت كنندگان در تظاهرات مسالمت آميز همچنان ادامه دارد و نگراني رژيم از تحركات مردمي ، پس از تظاهرات روز جمعه (19 اسفند) تحت عنوان " لبيك يا بحرين " شدت يافته است.

"فلاح ربيع" روز دوشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: در حالي كه سازمان عفو بين الملل از حكومت بحرين خواسته است، زندانيان را آزاد ، متجاوزان را بازخواست كند و به دست عدالت بسپارد ، اما رژيم حاكم نه تنها وقعي به اين درخواست ها نمي نهد ، بلكه به سركوب شهروندان و تعدي به آنان ادامه مي دهد.

وي افزود: مشكل اين است كه رژيم آل خليفه نمي خواهد بپذيرد كه راه حل بحران در اين كشور كه سال هاست مردم از آن رنج مي برند ، سياسي است ، نه امنيتي.

ربيع تاكيد كرد: باشگاه حقوق بشر بحرين ، از كميسارياي عالي حقوق بشر خواسته است وظيفه خود را انجام داده و براي رسيدگي به موارد نقض حقوق بشر در بحرين ، تشكيل پرونده دهد و آن را به شوراي حقوق بشر وابسته به سازمان ملل ارائه نمايد.

وي تاكيد كرد : مشكل اين است كه زمام تصميم گيري در عرصه بين المللي در دست قدرت هاي بزرگ است كه همواره منافع راهبردي و اقتصادي خود را بر حقوق بشر در بحرين ترجيح مي دهند اما در عين حال خواهان برقراري دموكراسي در كشورهاي ديگر مي شوند و اين در حالي است كه همين كشورها از ديكتاتورها به ويژه ديكتاتور بحرين حمايت و پشتيباني مي كنند.

عضو انجمن حقوق بشر بحرين درباره امكان گفت و گو ميان مخالفان با رژيم حاكم در بحرين براي حل و فصل بحران اين كشور گفت: نمي توان بحران سياسي بحرين را حل و فصل كرد در حالي كه بحران حقوق بشر در اين كشور همچنان برقرار است و سركوبگري و برخورد خشونت بار رژيم با تظاهرات و اعتراضات مسالمت جويانه همچنان ادامه دارد و بازداشت ها و حمله به خانه هاي مردم و ساير شيوه هاي سركوب ادامه دارد.

فلاح ربيع تاكيد كرد: راه حل بحران در بحرين ، گفت و گوي توافق ملي يا آشتي ملي نيست ، زيرا بستر لازم براي چنين توافق يا آشتي فراهم نيست. بستري كه مردم بحرين گرفتار آن هستند ، ظرفيت هيچ راه حل يا گفت و گوي جدي ملي را ندارد.

وي افزود: راه حل مبتني بر گفت و گو بايد بر اساس راه حل سياسي واقعي باشد كه حداقل هر ده سال اين سياست و بستر نوسازي شود.

7-13:30

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد