قتل 2 دختر جوان به دست پدر خشمگین در تهرانپارس

سه شنبه 21 شهريور 1396
09:11
قتل 2 دختر جوان به دست پدر خشمگین در تهرانپارس مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد: دیشب پدری 48 ساله با چاقو 2دختر 19 و 22 ساله خود را به قتل رساند.

العالم - ایران / اجتماعی

شب گذشته با اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ ماموران پلیس تهران بزرگ در جریان ماجرای قتل وحشتناک مرد ۴۸ ساله ای قرار گرفتند که در اقدامی جنون آمیز دو دختر ۱۹ و ۲۲ ساله خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود. با اعلام این خبر بلافاصله اکیپی از ماموران کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس  در محل حادثه حاضر شدند.

بنا بر این گزارش پدر عصبانی بعد از اطمینان از مرگ هر دو دخترش با خواهر خود تماس گرفته و قتل دخترها را اعلام کرد و سپس با خوردن قرص برنج  تلاش داشت خود را نیز بکشد که با اعزام به موقع ماموران پلیس و اورژانس به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت .

بررسی های اولیه ماموران پلیس نشان می دهد که مرد ۴۸ ساله با همسر خود اختلاف شدید خانوادگی داشت تا جایی که همسر وی ۴۰ روز پیش خانه را ترک کرده و به خانه بستگانش رفته بود. 

جسد هر دو دختر جوان به دستور بازپرس کشیک قتل پایتخت به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات پلیسی درباره علت وقوع این حادثه  از سوی کاراگاهان اداره دهم پلیس اگاهی ادامه دارد. 

پدر ۴۸ ساله که در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری شده بود با توجه به همه تلاش کادر درمانی فوت کرد.


مهر

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند