فردی با حمله به پليس فرانسه تعدادی از آنها را زخمي كرد

پنج‌شنبه 23 شهريور 1396
01:46
فردی با حمله به پليس فرانسه تعدادی از آنها را زخمي كرد به نوشته پایگاه اطلاع رسانی لا دِپِش، فردی با مشت و لگد به عابران و چهار مامور پلیس فرانسه حمله و تعدادی از آنها را زخمی کرد. 

لادپش افزود: در ساعت شانزده و پانزده دقیقه عصر روز چهارشنبه مردی در بلوار فدریک - استب در محله مینیم درشهر تولوز به چهار پلیس که در حال بازرسی وی بودند، حمله و سه تن از نیروهای پلیس را مجروح کرد.

این پایگاه فرانسوی نوشت که ضارب در حالی که الله اکبر می گفت، با مشت و لگد به پلیس حمله کرد. نیروهای پلیس فرد مهاجم را دستگیر کردند. فرد مهاجم قبل از دستگیری به چهار عابر دیگر نیز حمله کرده بود. یکی از شاهدان عینی گفت: ما در حال صحبت بودیم که وی به ما حمله کرد. فرد مهاجم ابتدا به پسرم و سپس به دخترم حمله کرد. ضارب متولد سال هزار و  نهصد و هفتاد و پنج است و انگیزه وی از این اقدام هنوز مشخص نشده است. فرد مهاجم حین بازداشت نیز الله اکبر می گفت. 

در این حمله چهار غیرنظامی نیز توسط مهاجم مجروح شدند. دو تن از این  مجروحان به بیمارستان منتقل شده اند. دو گشتی از نیروهای پلیس به منطقه اعزام شده اند. تا این لحظه اطلاعات کمی در خصوص هویت فرد بازداشت شده در دست است. وی نزد پلیس چهره شناخته شده ای نیست. فرد مهاجم مدتی در بیمارستان روانی بستری بوده و در ماه آوریل سال جاری از بیمارستان مرخص شده است. وی پس از دستگیری گریه کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه


سایه تهاجم به خاک ایران بر سر زنجیره غذایی آمریکا


 نقاط آسیب پذیر اقتصاد آمریکا در جنگ با ایران


ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به مزدوران دشمن در سه استان


پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم


سخنگوی نیروهای مسلح: کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند


حملات پهپادی ایران به یگان‌ها و مراکز اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی