ارسال محموله کمک‌های بشردوستانه ایران به میانمار

جمعه 24 شهريور 1396
07:24
ارسال محموله کمک‌های بشردوستانه ایران به میانمار محموله کمک های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران به میانمار ارسال شد.

العالم- ایران/ سیاسی

به گزارش خبرنگار اعزامی العالم ابراهیم رحیم‌پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه در این باره گفت: صبح امروز به همراه هیئتی عازم بنگلادش شدیم. این اولین گام و مسکنی برای مردم میانمار است.امیدواریم کارهای حقوقی، بین المللی و سیاسی انجام شود تابتوانیم قسمتی از رنج این مردم را التیام دهیم.

ادامه رایزنی‌های ایران در نیویورک 

وی در پاسخ به سوالی درباره رایزنی با کشورهای اسلامی برای حل مسئله میانمار تصریح کرد: در این خصوص دکترروحانی با اردوغان گفتگویی داشتند . در همین راستا طی روزهای آینده در نیویورک رایزنی‌های رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان ادامه خواهد یافت. نامه ای هم به دبیر کل سازمان ملل ارسال شده و امیدواریم بتوانیم در یک مسیر مناسب و کوتاه مدت قسمتی از کمک های سیاسی و بین اللملی را انجام دهیم و باعث شویم این نسل کشی متوقف شود.

دراثر برخوردهای ضدحقوق بشری تا کنون بیش از380 هزار نفر از مسلمانان روهینگایی اواره شده اند. مرز بنگلادش ملجا پناهجویان روهینگایی است که کمکهای جمهوری اسلامی ایران به آنجا میرود.

شایان ذکر است؛ ارسال این محموله با کمک نیروی هوایی ارتش صورت گرفته است.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

یک فروند سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی های مهیب شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن