ژنرال رژیم صهیونیستی: چالش بزرگ اسرائیل نه ایران بلکه وحدت داخلی است

شنبه 25 شهريور 1396
17:37
ژنرال رژیم صهیونیستی: چالش بزرگ اسرائیل نه ایران بلکه وحدت داخلی است ژنرال رژیم صهیونیستی هشدار داد که چالش بزرگ این رژیم ایران نبوده بلکه وحدت داخلی در میان خودشان بزرگترین چالش این رژیم به شمار می‌آید.

العالم - فلسطین اشغالی

 "حاگای توبولنسکی" رئیس بخش نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی که 9 ماه پیش به اتهام سرقت یک رایانه نظامی از کار برکنار شد، در سخنانی انتقادات شدیدی را به مقامات امنیتی و سیاسی اسرائیل وارد کرد و گفت که چالش بزرگی که در برابر اسرائیل قرار دارد وحدت خود اسرائیلی‌هاست.

بر اساس گزارش پایگاه الکترونیکی روزنامه "یدیعوت آحارونوت" توبولنسکی در کنفرانسی که در اشکلون برگزار شد، سران سازمان‌های امنیتی و سیاسی در رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار داد و گفت که ایران تهدیدی برای موجودیت این رژیم به شمار نمی‌آید بلکه رژیم صهیونیستی در برابر چالش بزرگی قرار گرفته که آن اتحاد و وحدت در میان ملت این رژیم است.

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم