اعلام آمادگی ریاض برای میانجیگری میان بغداد و اربیل

يکشنبه 26 شهريور 1396
11:33
اعلام آمادگی ریاض برای میانجیگری میان بغداد و اربیل وزیر مشاور عربستان در امور کشورهای حاشیه خلیج فارس، در دیدار با رئیس منطقه کردستان از اعلام آمادگی ریاض برای میانجیگری میان بغداد و اربیل خبر داد.

العالم - عراق

«مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق، شنبه (دیروز)، میزبان «ثامر السبهان» وزیر مشاور عربستان سعودی در امور خلیج فارس و سفیر سابق عربستان در عراق بود.

به نوشته پایگاه خبری شبکه کردی «روداو»، در بیانیه دفتر ریاست منطقه کردستان عراق آمده است که وزیر

مشاور سعودی، ضمن ابلاغ سلام و درود پادشاه عربستان و ولی‌‌عهدش به بارزانی، از مردم منطقه کردستان و نیروهای پیشمرگه تقدیر کرد.

السبهان بر تداوم روابط دوستی عمیق میان عربستان و منطقه کردستان تاکید  و اعلام آمادگی کشورش برای میانجیگری میان بغداد و اربیل به منظور حل و فصل مشکلات فیمابین را ابلاغ کرد. 

بر اساس این گزارش، بارزانی نیز از طرف خود و مردم منطقه کردستان از مواضع ملک سلمان و ولی‌عهدش تقدیر و بر اهمیت حمایتشان از منطقه کردستان تاکید کرد و گفت: روابط میان عربستان و کردستان بسیار قوی است است. منطقه کردستان نیز هرگز باب گفت‌وگو و مذاکره با بغداد را نبسته است.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم