هشدار جدی فرانسه به ترامپ

دوشنبه 27 شهريور 1396
11:00
هشدار جدی فرانسه به ترامپ خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های فرانسوی نوشت که در صورت لغو برجام احتمال لغو ان‌پی‌تی هم وجود خواهد داشت.

العالم- ایران/ سیاسی 

خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از مقامات فرانسوی که نامشان را ذکر نکرده، نوشت: «ایران به برجام پایبند است و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم این پایبندی را تائید می‌کند و اگر خلاف این باشد در این صورت ساختاری برای اعمال مجدد تحریم‌ها وجود دارد.»

این افراد همچنین گفته‌اند که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه هم قصد دارد به ترامپ در زمینه تضعیف و یا برهم زدن توافق هشدار دهد چرا که چنین اقدامی نه تنها می‌تواند به آتش‌افروزی در منطقه منجر شود بلکه کره‌شمالی را هم از مذاکره درباره برنامه هسته‌ای خود دور می‌کند.»

دیپلمات‌های فرانسوی معتقدند که چنین اقدامی می‌تواند آغازی بر پایان پیمان NPT  باشد که از سال 1970 به منظور منع گسترش تسلیحات هسته‌ای ایجاد شده است.

یکی از دیپلمات‌های ارشد اروپایی که در روند مذاکرات 18 ماهه هسته‌ای حضور داشته است، نیز گفته: «همگی ما در نگرانی‌های آمریکا مبنی بر نقش بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه شریکیم اما اگر مسایل را با هم قاطی کنیم در این صورت همه‌ چیز را از دست خواهیم داد.»

شکاف میان آمریکا و کشورهای اروپایی در زمینه برجام به حدی است که شبکه ان بی سی آمریکا هم در گزارشی نوشت که ادامه وعده‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای پاره کردن برجام احتمالاً به روابط میان آمریکا و همپیمانان کلیدی اروپایی این کشور آسیب می زند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان