ترامپ: ماندن یا نماندن آمریکا در برجام به زودی معلوم می‌شود

سه شنبه 28 شهريور 1396
09:22
ترامپ: ماندن یا نماندن آمریکا در برجام به زودی معلوم می‌شود رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد به زودی معلوم خواهد شد آمریکا در توافق هسته‌ای با ایران می‌ماند یا خیر.

العالم _ آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه شب در دیدار با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که سرنوشت توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (برجام) و موضع آمریکا در قبال آن به زودی مشخص خواهد شد.

وی که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با نتانیاهو دیدار کرده بود در جواب یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا آمریکا در توافق هسته‌ای با ایران باقی خواهد ماند، گفت: «به زودی متوجه خواهید شد.»

نتانیاهو در این دیدار از توافق هسته‌ای ایران به عنوان «توافقی هولناک» یاد کرد و خواستار اصلاح آن شد. وی بعد از دیدار با ترامپ هم گفت که دولت آمریکا رویکردش را در قبال ایران تغییر داده است.

نتانیاهو گفت: «نظام آمریکا رویکردش را در قبال ایران تغییر داده است. درباره اینکه توافق هسته‌ای با ایران، هولناک است با آمریکایی‌ها هم‌نظریم. آمریکایی‌ها علاقه‌دارند که مشکلات موجود در این توافق را اصلاح کنند و این تمایل به صراحت به من ابراز شد.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان