روزنامه‌نگار عربستانی: عربستان دیگر عربستان نیست!

سه شنبه 28 شهريور 1396
16:09
روزنامه‌نگار عربستانی: عربستان دیگر عربستان نیست! نویسنده و روزنامه‌نگار سعودی که از کشورش به واشنگتن رفته دلایلی را که باعث می‌شد وی درمورد بازداشت‌های سیاسی در این کشور صحبت نکند، بیان کرد.

العالم-عربستان سعودی

جمال خاشقچی، این نویسنده عربستانی در مقاله‌ای در روزنامه واشنگتن پست نوشت، از اکنون به بعد سکوت اختیار نخواهد کرد چراکه عربستانی‌ها شایسته اوضاع بهتر هستند.

وی خاطرنشان کرد که تصمیم گرفته است از حالا به بعد علیه موج بازداشت‌ها و سرکوب‌ها در عربستان فریاد بزند.

خاشقچی عنوان داشت که اقدام جز این خیانتی علیه کسانی است که به زندان افتاده‌اند.

وی گفت که همواره نگران وضعیت خانواده‌اش و از دست دادن شغلش بود اما در حال حاضر تصمیم دیگری گرفته تا صدای خود را در کنار دوستان وی که از هراس بازداشت شدن، زندگی در تبعید را انتخاب کرده‌اند صدایش را بالا ببرد.

این نویسنده عربستانی تصریح کرد: عربستان دیگر عربستان قبل نیست و عربستانی‌ها شایسته اوضاع بهتر هستند.

وی در مقاله خود افزوده است: برای من نوشتن مقاله در واشنگتن پست لذت بخش نبود اما سکوت به نفع وطن من و به نفع بازداشت شدگان نیست.

وی افزود: محمد بن سلمان،‌ ولیعهد جوان وعده اصلاحات اجتماعی و اقتصادی را داده بود اما چیزی که در حال حاضر می‌بینم موج اخیر بازداشت‌هاست. ظرف هفته گذشته گزارش‌هایی مبنی بر بازداشت حدود ۳۰ تن پیش از به قدرت رسیدن ولیعهد به تخت پادشاهی مطرح شد. برخی از بازداشت شدگان دوستان نزدیک من هستند و آنچه که رخ داده است اهانتی به اندیشمندان و رهبران دینی است که جسارت بیان دیدگاه‌های مغایر با دیدگاه‌های رهبری عربستان را به خود می‌دهند.

وی افزود: من در سال ۲۰۰۳ سپس در سال ۲۰۱۰ از شغلم به عنوان سردبیر روزنامه ترقی خواه الوطن اخراج شدم. در بین این سال‌ها به عنوان مشاور رسانه‌ای ترکی الفیصل، سفیر عربستان در انگلیس سپس در ایالات متحده کار کردم اما شاید عجیب به نظر برسد که دولت شخصی را اخراج کند سپس وی را در خارج از کشور به خدمت بگیرد اما در واقع این یک تناقض در عربستان است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام